Zes televisieprogramma’s die ik nu volg… en jij misschien ook leuk vindt?

testbeeld

Eigenlijk ben ik helemaal geen televisiekijker. Sterker nog, ik ben zelfs geen fan van films en series. I know, verklaar me maar voor gek. Sowieso zet ik de televisie eigenlijk nooit voor 20.30 uur aan. Toch zijn er een paar programma’s die ik maar al te graag kijk. En laat deze periode nou net vol zitten met leuke programma’s! Ik vertel je vandaag waar ik graag naar kijk. Daarnaast vertel ik je gelijk wie ‘mijn’ mol is.

Vier handen op één buik
Ik kan me nog al te goed herinneren dat ik op de middelbare school besloot om ‘later’ met tienermoeders te gaan werken. Inmiddels bestaat een klein deel van mijn werk daar uit. Toch is mijn interesse daar altijd gebleven. Een programma waar ik dan ook geen aflevering van mis, is ‘Vier handen op één buik’. In dit programma worden jonge zwangere meiden gevolgd. Tijdens de zwangerschap en daarna worden ze bijgestaan door een bekende moeder. Ik vind het super interessant om te zien hoe zij met hun (tiener)zwangerschap omgaan én voor het kindje zorgen. Dinsdag 20.30 uur op NPO 3

The Dateables
Nog zo’n programma dat ook met mijn werk te maken heeft. In The Dateables gaan mensen met een zichtbare of onzichtbare beperking op zoek naar de liefde. Want dat is wat we allemaal willen, toch? Liefde! Ik vind het dan ook heerlijk om te zien hoe zij met elkaar daten en hoe er af en toe wat moois opbloeit! Dinsdag 21.30 uur op  NPO 3 

Wie is de mol?
Natuurlijk mag deze niet ontbreken in dit lijstje! Vanavond is dé ontknoping! Ik zet al mijn inzet op Jan! Ruben is veel te opvallend. Andere jaren ging ik daar dan vol op en zat ik er vervolgens helemaal naast. En Olcay? Tja, dit zit een beetje tussen de mannen in. Dus ik ga dit jaar voor de brave maar sneaky Jan Versteegh. Vanavond zullen we zien wie het is. Ga jij kijken? Zaterdag 20.30 uur op NPO 1

Temptation Island
Een echte guilty pleasure! Dit programma is zo fout en dat maakt het heerlijk om te kijken. Mocht je het niet kennen, in dit programma gaan vier koppels uit Nederland en België de uitdaging aan. Dit om hun relatie te testen of omdat ze elkaar iets willen bewijzen. Ze worden een aantal weken van elkaar gescheiden en verblijven in een resort vol verleiders/verleidsters. Het is natuurlijk de bedoeling om dit te overleven, je niet te laten verleiden en uiteindelijk weer gewoon bij je partner terecht te komen. Ik vraag me überhaupt af waarom je hier aan mee zou doen, maar ik kijk graag toe. Donderdag 20.30 uur op RTL 5

De Luizenmoeder
Tja, dit blijft leuk! Deze Nederlandse comedyserie die zich afspeelt op een basisschool is gewoon te leuk om te missen. Het is dan ook niet voor niets zo’n goed bekeken serie vol humor. Sinds kort werk ik twee ochtenden per week met een cliënt op de basisschool. Geweldig om te zien hoe herkenbaar dingen zijn! Zo kom ik het zwaaimoment, de ergernis van Juf Ank, dagelijks tegen. Zondag 20.25 uur op NPO 3

Married at first sight
Weer een programma vol liefde. Althans, dat is de bedoeling. In dit programma worden vreemden door de wetenschap aan elkaar gekoppeld en trouwen ze met elkaar. Ze worden op de voet gevolgd. Nu is natuurlijk de grote vraag: Houd de liefde stand? Op basis van de wetenschap? Ik vind het wel interessant om te zien hoe deze koppels met elkaar omgaan en matchen. Dinsdag 20.30 uur op RTL 4

Genoeg om weer even mee vooruit te kunnen dus!
Waar kijk jij graag naar?

Liefs, Annemijn 

1 Comment on Zes televisieprogramma’s die ik nu volg… en jij misschien ook leuk vindt?

  1. Renata
    10 maart 2018 at 19:22 (6 maanden ago)

    Mijn mol is Olcay. Heb vooral wel genoten van Jan met al zijn fanatieke acties. Vanavond zullen we het weten.
    Renata onlangs geplaatst…Kerst komt er weer aan!My Profile

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge