Zeeuwse Bloggersmeeting – Wie doet er mee?

zeeuwsebloggersmeeting

De afgelopen tijd heb ik een aantal Zeeuwse bloggers ontdekt. Sommige kende ik al, anderen totaal niet maar heb ik nu ontdekt. Jullie hebben er een fan bij hoor! Ik vind het namelijk altijd tof om Zeeuwse blogs te lezen en Zeeuwse bloggers te kunnen volgen. Als Zeeuw ben toch redelijk schaars in bloggersland. Wat zou er leuker zijn om als bloggers uit Zeeland eens wat af te spreken en bij te kletsen? Daarom wil ik graag een Zeeuwse bloggersmeeting organiseren. Doe je mee?

Het lijkt me heel leuk om met een aantal Zeeuwse bloggers deze zomer eens wat af te spreken, elkaar te ontmoeten en gewoon gezellig bij te kletsen onder het genot van hapjes en drankjes. Gewoon een gezellige middag in bijvoorbeeld Middelburg of een andere leuke Zeeuwse plaats. Het maakt niet uit hoe lang of waarover je blogt, iedereen is welkom!

Nu is dit maar een idee van mij en ik ben enorm benieuwd of er Zeeuwse bloggers zijn die het leuk vinden om samen met mij zo’n meeting te organiseren en/of te komen. Kom je uit Zeeland en heb je een blog? Dan is dit vast en zeker iets voor jou.

Wil je me in de reacties laten weten wat je van dit idee vindt en of je ideeën hebt om deze dag te organiseren? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Liefs. Annemijn

14 Comments on Zeeuwse Bloggersmeeting – Wie doet er mee?

 1. Sarina
  9 juni 2016 at 12:20 (2 jaar ago)

  Hee Annemijn,

  Wat leuk! Ik weet dat Joyce Elise dit idee ook al had. Het lijkt mij trouwens gaaf om iedereen eens te ontmoeten en natuurlijk te leren kennen.

  Groetjes!
  Sarina onlangs geplaatst…Veggie sweets!My Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   9 juni 2016 at 19:28 (2 jaar ago)

   Oh dat wist ik helemaal niet! Ik ken Joyce niet. Wel heel leuk om zoiets te organiseren denk ik.

   Beantwoorden
 2. Eilish
  9 juni 2016 at 16:32 (2 jaar ago)

  Hoi hoi, jaa Joyce had dit idee ook al. Superleuk. I am in! Ik ben voor Middelburg.. of Goes. Misschien kunnen we uiteindelijk een fb groep maken en daar een poll starten voor data?
  Eilish onlangs geplaatst…Hoe we binnen 2 dagen ons hondje verlorenMy Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   9 juni 2016 at 19:28 (2 jaar ago)

   Hoi! Dat is inderdaad wel een heel leuk idee. Ik ken Joyce niet. Wat ik de naam van haar blog? Dan zal ik eens zoeken 😀

   Beantwoorden
   • Eilish
    13 juni 2016 at 11:55 (2 jaar ago)

    Ze werd al vake genoemd zag ik! Fb groepje starten?

    Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   10 juni 2016 at 16:28 (2 jaar ago)

   Leuk Grace!

   Beantwoorden
 3. Homeofdaisies
  9 juni 2016 at 20:18 (2 jaar ago)

  Hi

  Leuk idee! Ik ken je blog nog niet maar ik opperde het inderdaad laatst ook bij Joyceelise.nl en diyataa.com (we komen alledrie uit Goes) dus houd me zeker aanbevolen om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen etc.

  Xo Daisy
  Homeofdaisies onlangs geplaatst…9 keer lunch zonder brood | ReceptenMy Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   10 juni 2016 at 16:28 (2 jaar ago)

   Wat leuk!

   Beantwoorden
   • Sarina
    10 juni 2016 at 17:44 (2 jaar ago)

    Ik ben nog maar in het beginstadium van een blog beginnen, maar ik woon ook in de buurt van Goes!
    Sarina onlangs geplaatst…Veggie sweets!My Profile

    Beantwoorden
 4. Wilmaaa
  11 juni 2016 at 09:47 (2 jaar ago)

  Leuk idee, ik zou wel willen komen 🙂

  Beantwoorden
 5. Grace
  5 mei 2017 at 16:43 (1 jaar ago)

  Dus wanneer gaan we dit doen 😀

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge