Wooninspiratie: 5x Plankjes aan de muur

DSC01589

Vind jij het ook zo leuk om bij een ander inspiratie op te doen? Ik zoek graag naar inspiratie op Pinterest en daar komen vaak de leukste ideeën en DIYs uit naar voren. Toen ik van de week de wandplankjes in mijn kamer aan het poetsen was kwam ik op een leuk idee. Ik moest en zou hier foto’s van maken en een artikel over schrijven. Bij deze dus. Lees maar snel verder!

Idee één:
Op de eerste foto kun je zien dat mijn plankjes op dit moment vol staan met mijn verzameling. Ik verzamel namelijk al een aantal jaar oude camera’s. Ik vind het altijd erg gezellig staan. Ik had er namelijk ook voor kunnen kiezen om ze in een doos te laten verstoffen totdat ik uit huis ga.

DSC01579

Hier heb ik wat variaties op gemaakt. Kijk je mee?

Idee twee:
Dit boek van Laura Maaskant vind ik echt heel goed en verdient daarom deze plaats. Daarnaast een waxinelichthouder en twee vaasjes om het geheel aan te kleden.

DSC01584

 

Idee drie:
Als echte BLOND Amsterdam fan kon dit natuurlijk niet ontbreken. Op het plankje staan twee mokken van BLOND en het kookboek ‘Lekker Blond’.

DSC01591

Idee vier:
Herinneringen. Dit plankje staat vol mooie herinneringen. Het hartje wat ik van mijn moeder kreeg, mijn startnummer van Ride for the Roses, een foto met mijn vriendin in Parijs, een kaart van mijn oude stage en bloemen.  Dit zijn stuk voor stuk kleine hoogtepuntjes uit de afgelopen jaren. Op deze manier denk je daar nog eens sneller aan terug.

DSC01601

 

Idee vijf:
Beauty producten. Leuk voor iemand die van beauty houdt. Of voor een beautyblogger!

DSC01593

 

Deze plankjes heb ik gekocht bij Ikea en zijn nog steeds te koop voor €9,99 per stuk.
Hebben jullie ook wandplanken? En wat staat daar bij jullie op? Ik ben erg benieuwd!

Liefs, Annemijn

14 Comments on Wooninspiratie: 5x Plankjes aan de muur

 1. zomersproetje
  20 november 2014 at 08:31 (4 jaar ago)

  Leuk! Pinterest is zeker goed voor veel inspiratie ;-).
  Op de babykamer hangt een wandplank, ideaal voor haar boekjes, douchespulletjes etc.

  Beantwoorden
 2. CRVY
  20 november 2014 at 09:29 (4 jaar ago)

  Die camera’s zijn zo leuk! Wij hebben ook van dat soort plankjes in ons huis, we gebruiken ze voor schilderijtjes 🙂

  Beantwoorden
  • Annemijn
   20 november 2014 at 09:49 (4 jaar ago)

   Dankjewel! Leuk! Ze fleuren de muur gelijk een beetje op hè!

   Beantwoorden
 3. Pauline
  20 november 2014 at 13:11 (4 jaar ago)

  Superleuke ideetjes! Ik ben ook een echte Blond Amsterdam fan! Ik zou liefst gewoon de hele collectie bezitten haha. Zelf heb ik ook wandplankjes, daar staan wat bewaarpotten op, een lampje en vaasjes.

  Liefs,
  Pauline

  Beantwoorden
  • Annemijn
   20 november 2014 at 22:02 (4 jaar ago)

   Haha dat herken ik echt. Ik vind zoveel leuk van Blond Amsterdam. Maar je kan helaas niet alles hebben. Leuk dat je weer een reactie geplaatst hebt!

   Beantwoorden
 4. Rebecca vg
  20 november 2014 at 15:45 (4 jaar ago)

  Vind zo een plankje met allemaal herinneringen erg leuk!
  Zelf heb ik vooral foto’s en kaarsjes op mijn plankje 🙂

  Beantwoorden
  • Annemijn
   20 november 2014 at 22:01 (4 jaar ago)

   Oh dat is ook wel een erg leuk idee! Wie weet ga ik dat nog eens doen!

   Beantwoorden
 5. twinkelbella
  20 november 2014 at 21:26 (4 jaar ago)

  Het ziet er erg gezellig uit, leuk ook met de blond spulletjes!

  Beantwoorden
 6. kimsbloglife
  21 november 2014 at 14:21 (4 jaar ago)

  Leuk he, zo’n plankjes! Ik heb er ook zo’n in m’n kamer en deze stonden altijd vol met forokaders, maar nu ben ik deze week naar de Action geweest en heb ik zoveel leuke spullen gekocht dat ik de decoratie op mijn plankjes dit weekend ook eens ga veranderen 🙂 ik hou wel van verandering! Misschien kan jij af en toe ook eens afwisselen zodat je al je ideeën eens kan gebruiken? Ik vind idee 1 en 2 het leukst! Die camera’s zijn wel heel speciaal en leuk, dan heb je iets wat niet veel mensen hebben denk ik!

  Beantwoorden
 7. Petra
  22 november 2014 at 00:57 (4 jaar ago)

  wat een leuk gezicht, de verzameling cameras op het plankje…echt grappig!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge