Woonaccessoires die ik wel in mijn huis zou willen hebben

woonaccessoires1

Je kunt met mij uren in de Ikea of een andere meubelzaak dwalen. Ik vind het namelijk super leuk om te fantaseren over inrichting en ideeën op te doen. Een eigen huis zit er nog niet in maar mijn uitzet groeit al wel flink. Ik kom dan ook regelmatig leuke accessoires voor in huis tegen. Helaas heb ik wat ruimtegebrek maar anders zou ik het zo allemaal willen hebben! Kijk je mee naar de woonaccessoires die ik wel zou willen hebben? Misschien doe je zelf ook nog inspiratie op.

1. Draadmand met deksel.
Een draadmand vind ik enorm leuk. Ik heb er zelf één waar ik al mijn tassen in zitten. Toch zou ik zo’n mand met deksel ook enorm handig in vinden. Zo kun je er wat in opbergen en zou je het ook nog als bijzettafel kunnen gebruiken. Deze vind ik extra leuk door de speciale vorm. Deze draadmand komt van de Xenos en heet Malmo.

2. Een glazen stolp
Een stolp vind ik ook een heel mooi accessoire voor in huis. Zeker wanneer er een houten plateau onder zit. Ik vind het combinatie van glas en hout erg mooi en zo kun je iets net even wat meer aandacht geven. Er hoeft van mij niet eens wat speciaals onder de stolp te liggen, iets simpels kan zo al heel bijzonder zijn. Deze stolp is van Sissyboy.

3. Ladder
‘Een ladder?’ hoor ik je denken. Ja een ladder! Ik vind zo’n ladder in de badkamer erg mooi. Zo kun je er gelijk je handdoeken overheen hangen én het staat nog eens leuk ook. Je zou er eventueel ook nog planten aan kunnen hangen wanneer je hem een ander plekje wil geven. Ook deze zou ik dus best wel willen hebben. Deze ladder is van deinterieurcollectie.nl

4.Vaas
Deze vazen vind ik erg leuk. Zo’n soortgelijk vaasje kocht ik dan ook vorige week in het grijs bij de Lidl. Deze lijkt er sprekend op maar is een slag groter. Deze vaas komt van woondock.nl Heel leuk!

Natuurlijk zou ik dit alles wel combineren met wat andere gekleurde accessoires anders wordt het erg zwart-wit hè? Ik vind deze stijl wel erg mooi doordat het natuurlijke materialen bevat en toch erg stoer is. Daarnaast zou ik het toch ook graag combineren met wat landelijks.

Wat vind jij van deze accessoires? Wat zou jij graag aan je interieur toevoegen?

Liefs, Annemijn

2 Comments on Woonaccessoires die ik wel in mijn huis zou willen hebben

Leave a Reply

CommentLuv badge