Wittere tanden met behulp van Prodent White System tandpasta? Ik testte het uit.

DSC00297

Witte tanden, wie wil die nou niet?  Nu kwam ik laatst tandpasta tegen die er voor zou zorgen dat je tanden na twee weken zichtbaar witter zijn. Zou het echt werken? Ik nam me voor om deze tandpasta minimaal twee weken te gebruiken en laat vandaag het eindresultaat aan jullie zien! Benieuwd? Lees dan verder. Ik had nog tandpasta nodig voor een slaapdienst op mijn stage dus dat kwam mooi uit. Ik kocht dus deze Prodent White System tandpasta. Deze tandpasta kocht ik bij Kruidvat voor €1,99. Mocht dit echt werken dan is dit qua prijs sowieso letterlijk een lachertje.

Ik nam de proef op de som en heb deze tandpasta 14 dagen lang twee keer per dag gebruikt. Ik heb vooraf een foto gemaakt en na 14 dagen (twee weken). Is er verschil te zien?

prodent 2

Hmm. Ik was al heel sceptisch of dit überhaupt zou gaan werken maar toch… Ik heb wel het idee dat mijn hoektanden iets lichter geworden zijn. Verder zie ik niet zo heel veel verschil maar ik moet toegeven dat ik dat ook niet verwacht had. Wel vond ik het door deze tandpasta veel leuker om mijn tanden te poetsen. Ik was gemotiveerder omdat ik dus echt wou weten of dit zou werken en daarnaast is de smaak lekker fris en is het dus echt letterlijk verfrissend om je tanden te poetsen. Of mijn tanden echt witter zijn betwijfel ik. Zo heb ik op de tweede foto lippenbalsem op en op de eerste niet, misschien maakt dat nog verschil. Al met al maakt het dat ik wel tevreden ben over deze Prodent White System tandpasta. Mijn tanden zien er fris uit en hij smaakt ook nog eens erg prettig. Wanneer ze er echt witter van worden is dat mooi mee genomen maar tot die tijd is het ‘gewoon’ een fijne tandpasta!

Toch ben ik wel heel nieuwsgierig naar of er echt middeltjes bestaan waardoor je tanden witter worden. Er zijn vast meer huis-tuin-en-keuken-trucjes om je tanden wit te maken, heb jij DE tip? Laat het me weten in een reactie en misschien test ik het wel uit!

Wat vind jij van het resultaat?

Liefs, Annemijn

 

3 Comments on Wittere tanden met behulp van Prodent White System tandpasta? Ik testte het uit.

 1. Vlijtig Liesje
  12 april 2016 at 08:15 (2 jaar ago)

  Ik zit te turen maar kan niet echt verschil zien eigenlijk…

  En ben je niet bang dat je je glazuur beschadigt?

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   13 april 2016 at 08:11 (2 jaar ago)

   Volgens de verpakking zou het je glazuur versterken. Dus ik ga er van uit dat het niet schadelijk is.

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge