Winactie Tekstposters – We hebben een winnaar!

tekstposter 12 april winnaar

De afgelopen weken heb je mee kunnen doen aan een hele toffe winactie! Ik mocht namelijk deze te gekke set tekstposters weggeven in samenwerking met Van Gorsel Digital Colour Print. Wat zijn ze leuk hè? Vandaag mag ik ze echt weggeven en maak ik de winnaar bekend. Benieuwd of jij gewonnen hebt? Lees dan snel verder. De winnaar van deze te gekke posters is geworden…

Nina Simplynspecial

Gefeliciteerd Nina! Wil je een e-mail sturen naar: lifebyannemijn@gmail.com?
Dan zorgen wij dat deze posters zo snel mogelijk bij jou komen.

Niet gewonnen? Op mijn facebookpagina maak ik nog een winnaar bekend!
Houd deze pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van leuke acties. Bedankt voor jouw deelname!

Liefs, Annemijn

 

4 Comments on Winactie Tekstposters – We hebben een winnaar!

Leave a Reply

CommentLuv badge