Weightloss Wednesday: Afvallen met shakes van Action?- Het resultaat na 1 week

rp_DSC00714-1024x577.jpg

Inmiddels ben ik meer dan een week bezig met het testen van dieet-shakes van Action. Vandaag deel ik de eerste resultaten met jullie! Wat is het verschil na een week? Zou de weegschaal positief zijn? En hoe reageert mijn lichaam er op? Ik vertel het je vandaag! Na dit artikel volgen er nog meer dus ik heb er gelijk een rubriek van gemaakt, Weightloss Wednesday! 

In mijn (eet)dagboek wat gisteren online gekomen is, heb je al kunnen lezen hoe ik het ervaren heb. Mocht je het niet gelezen hebben, lees dat dan even eerst want daar beschrijf ik precies hoe het voelde en wat het met me deed.

Vandaag is dag nummero 8 van mijn dieetshakes. Naast het gebruik van de shakes heb ik de afgelopen week 4 uur gesport. Ik was heel erg benieuwd wat dit met mij zou doen en of het effect zou hebben op mijn gewicht. Omdat ik zo nieuwsgierig was stapte ik vooraf, na drie dagen en na een week op de weegschaal. Dit zijn de resultaten:

Na 3 dagen
Na drie dagen shakes staat de teller van de weegschaal op – 0,4kg.
Dat is mooi meegenomen na drie dagen. Voor mijn gevoel was meer kwijt maar dat komt waarschijnlijk doordat je ineens maaltijden drinkt i.p.v. eet dus dan lijkt het al snel of je minder binnenkrijgt.

Na 1 week
Natuurlijk was ik weer erg benieuwd! Zoals je al hebt kunnen lezen in mijn (eet)dagboek heb ik afgelopen weekend wel een beetje gesnoept. Wat zal de weegschaal zeggen?
-0,3 kg en dat zet de teller op -0,7 kg.

Om precies te zijn: -0,7 kg en – 3 cm.

Ik moet zeggen dat me dit nog niet tegenvalt! Deze week was prima en heel goed te doen. Ik heb me geen moment slecht gevoeld of veel honger gehad. Ik heb gewoon normaal en lekker kunnen eten op de momenten waarop dat ‘toegestaan’ was. Daarnaast vond ik de shakes echt wel lekker en heb ik veel verleidingen goed kunnen weerstaan. Ik voel me in ieder geval goed!

Het zal me dan ook vast nog wel lukken om even door te gaan dus volgende week kun je weer een nieuwe update verwachten!

Wat vind jij van het resultaat?

Liefs, Annemijn 

 

 

6 Comments on Weightloss Wednesday: Afvallen met shakes van Action?- Het resultaat na 1 week

 1. Anneleen
  19 oktober 2016 at 14:37 (2 jaar ago)

  Wat fijn dat je bent afgevallen zonder honger te hebben gehad want dat lijkt me nl vreselijk 😉 zou je ondertussen geen andere smaak willen uitproberen of ben je de aardbei smaak nog niet beu? Hoe Lang ga he hier nog mee door?

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   20 oktober 2016 at 15:11 (2 jaar ago)

   Goede vragen Anneleen! Misschien kan ik dit wel in een artikel beantwoorden. Ik moet toegeven dat de smaak nog niet mijn neus uit komt hoor!

   Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   20 oktober 2016 at 15:11 (2 jaar ago)

   Haha, je moet het maar net zien zitten inderdaad. Het resultaat viel mij ook reuze mee!

   Beantwoorden
 2. claudia
  19 april 2017 at 08:09 (1 jaar ago)

  hoi ANNEMIJN ik ben ook dinsdag 18 april 2017
  ook begonnen met de shake s.morgens en s.middags
  tot nu toe gaat het goed
  maar ff een vraag aan je maag je ook 30+ KAAS hebben voor op de craeker

  groetjes claudia

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge