We hebben onze vakantie geboekt! De bestemming is…

img_1447

Kan je je nog herinneren dat ik jullie om advies vroeg over vakantiebestemmingen? Nou we zijn er uit hoor! Op een regenachtige zaterdag besloten mijn vriend en ik om naar een reisbureau van TUI te gaan en te boeken.  Er raakt inmiddels steeds meer uitverkocht en aangezien wij vakantie hebben in het hoogseizoen, werd het echt tijd. Vandaag vertel ik je waar onze reis naartoe zal gaan! Ik heb er zin in!

Deze zomer gaan wij genieten van zon, zee, strand en een hoop avontuur in/op: Zakynthos, Griekenland.

Whaa! Ik ben dolenthousiast. Op Griekenland ben ik een paar jaar geleden al verliefd geworden maar we hebben nog nooit een Grieks eiland bezocht. Dat gaan we nu ontdekken! We hebben al veel verhalen gehoord over deze bestemming en waren dan ook zelf erg benieuwd.

zakynthos bron

Zakynthos staat bekend om de zeeschildpadden, vele bezienswaardigheden en heerlijke stranden. Nou, dat willen we graag ontdekken! We verblijven deze zomer in de buurt van Vassilikos, het puntje in het zuidoosten.

zakynthos tui bron

Wij zijn nu al erg enthousiast en de voorpret zit er al goed in. Zelf vind ik het echt heel fijn om zo’n vooruitzicht te hebben en af en toe nog wat aankopen te doen voor de vakantie (goede reden om te shoppen, toch?)
Wel zijn we echt mensen die op ontdekking willen en veel willen zien, daarom hebben we besloten om ook nog een auto te huren op het eiland zelf. Zo kunnen we alles zien en hopelijk overal komen.

Later zal ik hier vast en zeker nog meer artikelen aan wijden.
Heb jij toevallig nog leuke tips of ben je er zelf geweest? Laat het me weten!

Liefs, Annemijn 

 

3 Comments on We hebben onze vakantie geboekt! De bestemming is…

 1. jonna@burgertrutjes
  7 juni 2017 at 16:50 (1 jaar ago)

  Hele mooie bestemming! Ben er zelf een paar jaar geleden geweest. Aanraders? Huur een bootje en ontdek de mooiste stranden en eilandjes in de omgeving. Of ga een dag op pad met een jeep en ga vooral bij de locale restaurantjes eten in plaats van op de boulevard.
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Aardbeientiramisu – recept voor een zomers toetje!My Profile

  Beantwoorden
 2. Edske
  11 juni 2017 at 08:22 (1 jaar ago)

  Heee Lady…… ben beetje jaloers hoor. Mooie bestemming, idd autotje huren (cabrio) maar leg dan wel een extra oude handdoek over de stoel, anders verbrand je je billen. Jaja… ik dus😬👍😜

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge