Wat zou ik kopen als ik voor 500 euro kleding zou mogen shoppen? Bloggers Battle Sans-Online.nl

sansonlinecollege

Voor 500 euro aan kleding shoppen, dat is iets waar ik eigenlijk op het moment alleen maar aan kan dromen nu ik leef van een studentenbudget. Kun je het je voorstellen? 500 euro? Nee? Ik ook niet hoor. Maar het is wel mogelijk want Sans-online.nl organiseert dit jaar weer een super toffe actie in de vorm van een bloggers battle waarmee je als blogger 500 euro shoptegoed kan winnen. Benieuwd waar ik die 500 euro aan uit zou geven? Droom dan even met mij mee en bekijk mijn wishlist in dit artikel!

Wat zou ik doen met 500 euro shoptegoed? Dat klinkt een beetje als ‘Wat zou je doen met een miljoen?’. Ik laat het jullie zien! Ik zou mijn garderobe eens flink willen uitbreiden met de volgende items:

T-shirts
shirts
Streepjes en grijs, die komen veel voor in mijn kledingkast en daar pak ik dan ook snel naar. Zo ook nu weer. Deze shirtjes vind ik echt heel tof. Ze zijn allemaal te vinden in de webshop van Sans-online.nl

Jurkjes en rokjes
jurkjes

Wat zou het fijn zijn om weer gewoon jurkjes en rokjes aan te kunnen hebben zonder dikke maillots of leggings. Laat de zon maar komen! Dit zijn dan ook zeker items die ik in mijn winkelmandje zou gooien.

Broeken
broeken
Ik zou echt een paar nieuwe (spijker)broeken kopen. Ik heb er op het moment helemaal niet zoveel en zou echt wel wat nieuws kunnen gebruiken. Deze exemplaren zou ik echt zo aanschaffen en vind ik heel gaaf! Deze broeken zijn allemaal te koop bij sans-online.nl en vallen in verschillende prijscategorieën.

Wauw, 500 euro is echt heel veel. Mocht ik nog wat over hebben dan zou ik nog wat leuke accessoires bestellen maar deze items zijn al helemaal geweldig.

Wil jij 500 euro winnen? Doe dan mee met de Bloggers Battle die Sans-online organiseert. Bij deze daag ik jou uit om ook aan deze battle mee te doen. Waarom? Omdat jij me niet kunt vertellen dat je niet blij zou zijn met 500 euro shoptegoed. Dus waar wacht je nog op? Doe ook mee!

Wat zou jij kopen van 500 euro shoptegoed?

Liefs, Annemijn

 

 

Leave a Reply

CommentLuv badge