Wat wil jij zien op mijn blog?

mag ik je wat vragen
Ik ben zo ontzettend benieuwd wat jullie boeit en wat jullie willen lezen op mijn blog. Daarom hebben jullie het vandaag voor het zeggen! Want waarom neem jij eigenlijk een kijkje op mijn blog? En wat lees je graag?

Vandaag leg ik de regie bij jullie. Ik vind het belangrijk dat mijn bezoekers ook mee kunnen denken en hun mening mogen geven. Nu zou ik dit kunnen doen door een kijkje te nemen in mijn statistieken, een enquête te maken of een poll te plaatsen. Maar ik heb er speciaal voor gekozen om het simpel te houden en jullie mening vandaag te vragen. Daarom vandaag de vraag:

Wat zou jij willen lezen op mijn blog?

Ik zou het super vinden wanneer je deze vraag wilt beantwoorden in een reactie. En begrijp me niet verkeerd, het is niet zo dat ik niet weet waar ik over moet schrijven. Maar ik wil graag jullie mening horen. Ik kan voor mijn gevoel namelijk nog maanden schrijven voordat mijn inspiratie op raakt. Maar ik houd van interactie met de bezoekers. Jullie zijn namelijk heel erg belangrijk voor mij. Zonder jullie zou ik niet zoveel plezier uit bloggen kunnen halen.

Liefs, Annemijn
Graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen? Volg mij dan op Bloglovin’

 

13 Comments on Wat wil jij zien op mijn blog?

 1. Sophie
  14 januari 2015 at 09:25 (4 jaar ago)

  Ik volg je blog omdat je net als ik (nog) lekker klein bent. Ik vind het bovendien ook leuk dat je ongeveer dezelfde leeftijd hebt. Dat zorgt voor herkenning. Wat ik meer zou willen lezen? Geen idee ik vind alles wel prima!
  Sophie onlangs geplaatst…#2 Terwijl ik een gewone student leek…My Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   15 januari 2015 at 11:50 (4 jaar ago)

   Ja dat vind ik ook heel leuk Sophie! Wie weet groeien we samen naar de top! Bedankt voor je reactie.

   Beantwoorden
 2. zomersproetje
  14 januari 2015 at 09:55 (4 jaar ago)

  Ik kon graag bij jou kijken omdat je zo heerlijk enthousiast bent! En daardoor vind ik alles leuk om te lezen! Als muziekliefhebster zou ik wel jou top 3 van favoriete nummers willen weten ;-). x
  zomersproetje onlangs geplaatst…TevredenMy Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   15 januari 2015 at 11:49 (4 jaar ago)

   Dat lijkt me een leuke uitdaging! Bedankt x

   Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   15 januari 2015 at 11:49 (4 jaar ago)

   Fijn om te lezen Marjolein! Bedankt voor je reactie.

   Beantwoorden
 3. Miriam
  14 januari 2015 at 21:19 (4 jaar ago)

  Ik vind je blog leuk zoals die nu is, omdat dat jouw blog eigen maakt. Ik vind outfit posts ook altijd leuk, maar eigenlijk vind ik het goed zoals ie is dus 😉
  Miriam onlangs geplaatst…OutfitsMy Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   15 januari 2015 at 11:48 (4 jaar ago)

   Dank je! Outfit post vind ik zelf ook heel leuk. Maar het maken van de foto’s is meestal het probleem. Ik ga er aan werken!

   Beantwoorden
 4. Berdien
  14 januari 2015 at 23:27 (4 jaar ago)

  Hoi!
  Ik heb je blog nu paar x bezocht ( en vond het nu wel zo netjes om te reageren op een vraag;-) ), ik zou zeggen; schrijf over wat jij leuk vind. Dan krijg je vanzelf bezoekers die bij jou komen omdat zij dat ook leuk vinden. Geloof ik echt in! Succes!

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   15 januari 2015 at 11:47 (4 jaar ago)

   Dank je!

   Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   15 januari 2015 at 11:47 (4 jaar ago)

   Heb jij even geluk! Morgen komt er een shoplog online. Dus kom morgen zeker even terug! Bedankt voor je reactie

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge