Vloggen met mijn vriend: #1 Vakantie in Oostenrijk + Watervallen

Vandaag staat er weer een nieuwe video online en niet zomaar één!  Vorige week waren wij een paar dagen in Oostenrijk en hebben we samen twee vlogs gemaakt! De eerste kun jij vandaag hier bekijken. Extra speciaal want jullie hebben mijn vriend nog nooit gezien op Life by Annemijn. Ben je benieuwd naar mijn vriend? En naar onze dagen in Oostenrijk? Dan moet je zeker even kijken! Veel kijkplezier!Wat vond je er van? Zullen we vaker samen gaan vloggen?

Liefs, Annemijn

1 Comment on Vloggen met mijn vriend: #1 Vakantie in Oostenrijk + Watervallen

  1. anneleen
    10 mei 2016 at 10:14 (2 jaar ago)

    Wat leuk om je vriend voorbij te zien komen in je vlog! 🙂 Oostenrijk lijkt me erg mooi! En lijkt me erg rustgevend, met die watervallen en de bomen er rond 🙂
    anneleen onlangs geplaatst…Paris, tu es belle!My Profile

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge