VLOG: Bloggersmeeting in Gent en shoppen in Antwerpen

Afgelopen maandag ging ik samen met Kim (Kimsbloglife) en Pauline (Fairygodmotherr) naar Gent om elkaar te ontmoeten. Een echte bloggersmeeting dus! Ik besloot dit te vloggen. Afgelopen dinsdag ging ik ook nog eens shoppen met vriendin Simone in Antwerpen. Heel erg gezellig en dus heb ik jullie weer meegenomen. Kijk je mee naar deze vlog? Oh ja, zet je instellingen in HD voor de optimale kwaliteit!

De shoplog verschijnt heel binnenkort op de blog. Helaas werd deze vlog te lang wanneer ik hem er achter zou plakken. Dus die krijgen jullie nog te zien.

Wat vonden jullie van deze vlog? Een beetje oefening baart kunst maar ik wil zeker vaker gaan vloggen.

Liefs, Annemijn

7 Comments on VLOG: Bloggersmeeting in Gent en shoppen in Antwerpen

 1. Kim |kimsbloglife
  26 augustus 2015 at 09:20 (3 jaar ago)

  Jeeeej onze vlog! 🙂 Grappig om mezelf zo te zien voorbijkomen in een andere vlog haha! Ik vond het echt een hele leuke dag en het was heel leuk om je te ontmoeten! 🙂 Leuk dat je de volgende dag nog naar Antwerpen ging hihi, zo weet je de leuke plekjes voor onze volgende meeting al 😀
  Kim |kimsbloglife onlangs geplaatst…Koken met Kim: pasta in brocolliroomsausMy Profile

  Beantwoorden
 2. Bibiane
  26 augustus 2015 at 09:45 (3 jaar ago)

  Ik vind het nog steeds jammer dat ik niet mee kon 🙁 zag er echt super gezellig uit. Super leuke vlog 🙂 en ooooh ik herkende heel “mijjn” Antwerpen (ben er al lang niet meer geweest, vandaar)
  Bibiane onlangs geplaatst…Enkele van mijn favoriete YouTubersMy Profile

  Beantwoorden
 3. Renske
  26 augustus 2015 at 10:32 (3 jaar ago)

  Superleuk! Gent en Antwerpen zijn ook zulke leuke steden! 🙂

  Beantwoorden
 4. Pauline
  26 augustus 2015 at 17:11 (3 jaar ago)

  Hihihi het is een leuke vlog geworden! Zeker meer vloggen:D ! Grappig dat je me ziet foto’s nemen in & Other Stories haha 😀 .
  Pauline onlangs geplaatst…12 Hours In AmsterdamMy Profile

  Beantwoorden
 5. Ismay
  28 augustus 2015 at 21:32 (3 jaar ago)

  Leuk hoor! Ziet er super gezellig uit 🙂

  Beantwoorden
 6. Sandra
  28 augustus 2015 at 21:37 (3 jaar ago)

  Wat leuk dat jullie met elkaar afgesproken hebben! Het ziet er uit als een gezellig dagje. En Antwerpen is zo leuk, ben er nog maar één keer geweest maar dat was toen wel een heel tof dagje! Lekker shoppen kun je daar, haha.
  Sandra onlangs geplaatst…Blijheid, haarcreatie & een vraagMy Profile

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on VLOG: Bloggersmeeting in Gent en shoppen in Antwerpen

 1. […] stapte ik in mijn auto naar Gent. Hier hebben jullie al het één en ander van kunnen zien in de vlog. Ik had namelijk afgesproken met Kim en Pauline en we hielden zo een soort bloggersmeeting.  We […]

Leave a Reply

CommentLuv badge