VIDEO: Mijn verjaardagscadeautjes 2015

Vandaag weer een video voor jullie. Vorige week woensdag ben ik 21 geworden en daarom heb ik een hoop leuke cadeautjes mogen ontvangen. Vandaag laat ik ze aan jullie zien in deze video. Benieuwd wat ik gekregen heb? Of nog inspiratie nodig voor de feestdagen? Dan mag je deze video niet missen!

Het navigatiesysteem (omdat ik het eigenlijk geen TomTom mag noemen) is een:
– Garmin nuvi 2567LM

Wat vind jij van de cadeautjes? Iets wat je zelf ook wel zou willen hebben of geven?

Liefs, Annemijn

 

4 Comments on VIDEO: Mijn verjaardagscadeautjes 2015

 1. anneleen
  2 december 2015 at 09:51 (3 jaar ago)

  Leuke spulletjes heb je gekregen! Een cadeaubon van de Hema lijkt me inderdaad altijd goed! šŸ˜‰ en een geurkaars vind ik ook altijd heel leuk om te krijgen! Welk geurtje is het ? En wat lief, dat sterren kettinkje, past perfect bij jou! šŸ™‚

  Beantwoorden
 2. Tim Traas
  3 december 2015 at 14:47 (3 jaar ago)

  Hele leuke spullen.
  Leuk dat je zo verwent bent!!
  Geniet er van.

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge