VIDEO: Life by Annemijn bestaat 1 jaar + winacties

19-10-2014 was dé dag waarop ik begon met bloggen op Lifebyannemijn.nl. Vandaag zijn we precies een jaar verder en wil ik dit bijzondere moment met jullie vieren! Daarom heb ik speciaal voor jullie deze video gemaakt. Oh en ik organiseer ook nog twee winacties die ik toelicht in deze video dus hij is zeker het kijken waard! Kijk je mee?

De winactie van Tony’s Chocolonely kun je vinden op mijn homepage.
De winactie van Coolgift komt in de loop van de week online.

Liefs, Annemijn

 

6 Comments on VIDEO: Life by Annemijn bestaat 1 jaar + winacties

 1. Kim | Kimsbloglife
  19 oktober 2015 at 08:40 (3 jaar ago)

  Wauw zeg, de tijd vliegt he!! 🙂 Gefeliciteerd! Ik sla de winacties van Tony’s Chocolonely even over aangezien ik niet zo graag chocolade eet (alleen witte :-)), maar ik wacht alvast op je andere winactie 😉
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Is mijn blog wel leuk genoeg?My Profile

  Beantwoorden
 2. marjolein
  19 oktober 2015 at 12:37 (3 jaar ago)

  Lekker bezig hoor, al een jaar bloggen! Moet nog maar zien of het mij lukt..
  marjolein onlangs geplaatst…MichelinMy Profile

  Beantwoorden
 3. Debbie Faber
  19 oktober 2015 at 16:55 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! En ik ben dol op Tony chocolony, dis ik doe graag mee met de winactie 🙂

  Beantwoorden
 4. Petra
  19 oktober 2015 at 19:32 (3 jaar ago)

  gefeliciteerd met je blogverjaardag…
  groetjes Petra

  Beantwoorden
 5. Eline
  19 oktober 2015 at 20:23 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd en mooie winacties!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge