VIDEO: Bean Boozled Challenge

Vandaag een nieuwe video voor jullie. Samen met Manon heb ik de populaire bean boozled challenge gedaan. Wat was het goor, smerig en af en toe ook lekker. Maar we eten dan ook niet dagelijks kots, snot of stinkende sokken.  Hebben jullie ook al mee gedaan aan deze challenge? Ik dacht altijd dat die mensen zich aanstelden maar ik ben er nu achter dat dit echt niet het geval is. Het scheelde maar weinig of ik moest overgeven. Oh en oeps… ik ben vergeten het laatste stukje er af te knippen. Volgende keer beter!

Het was leuk om weer een video te maken en hopelijk volgen er nog veel meer!

Wat vinden jullie van deze hallende?

Liefs, Annemijn

6 Comments on VIDEO: Bean Boozled Challenge

 1. zomersproetje
  23 juli 2015 at 08:51 (3 jaar ago)

  Gelukkig dat het mee viel, sommige klonken heel erg vies! Rot ei en kots vielen in deze categorie zoals wat ik uit jullie filmpje opmaak en de rest was minder erg toch? Maar vind sommige smaken van jelly beans die lekker horen te zijn ook niet altijd even oké ;-). Grappig spel!

  Beantwoorden
 2. Pauline
  24 juli 2015 at 14:17 (3 jaar ago)

  Haha die challenge is echt te leuk! Ik heb hier ook nog een restje van die snoep liggen. Moet ze dringend eens opeten (of uitspugen) ;).
  Pauline onlangs geplaatst…Les robes de Pauline: #3My Profile

  Beantwoorden
 3. Miriam
  24 juli 2015 at 22:04 (3 jaar ago)

  Hee, dat is leuk! Grappig om je ‘in het echt’ te zien hihi. Ik had trouwens nog nooit van die challenge gehoord, leuk! XD

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge