Valentijn cadeautips voor ieder budget

rood hart

Nog een paar dagen en dan is het weer Valentijnsdag. De tijd begint een beetje te dringen en zo ook de tijd om iets te regelen of te kopen voor je geliefde. Misschien vind jij het leuk om je geliefde een cadeau te geven op Valentijnsdag maar weet je nog helemaal niet wat je moet geven? Op verzoek heb ik daarom vandaag een artikel geschreven vol met cadeau-ideeën om jouw lover te verrassen.

– Een boekje vol cadeaubonnen (low-budget)
Dit cadeautje is low-budget doordat je zelf bonnen of briefjes maakt met iets wat jouw geliefde van jou te goed heeft. Bijvoorbeeld: 1x een romantische massage of 1x je auto laten wassen. Deze briefjes of bonnen kan je geliefde dan op een later tijdstip bij jou inleveren en zichzelf op deze manier laten verwennen. Leuk omdat je op deze manier het hele jaar door kunt genieten van je cadeautje en je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.

– Bak iets lekkers! (low-budget)
Misschien is jouw vriend of vriendin wel dol op zoetigheid en kun je hem of haar daar mee verrassen. Bak een lekkere taart, muffins of zijn of haar favoriete gerecht. Om het leuker te maken zou je dit natuurlijk nog in een hartvorm kunnen serveren. Zelf heb ik een springvorm in de vorm van een hart (ooit gekocht bij Action). Zo maak je het net iets feestelijker.

– Een lieve kaart (low-budget)
Misschien geef je deze sowieso en vind je dit niet echt een cadeau maar ik denk dat een kaart zeker heel bijzonder kan zijn. Schrijf hem zelf en houd het persoonlijk. Dit is een goede manier om een keer je gevoelens uit te spreken en waarbij je van te voren goed kunt nadenken wat je nou eigenlijk wilt schrijven. Zeker vrouwen kunnen dit erg waarderen.

– Jullie, zijn of haar favoriete drankje
Drinken jullie samen graag een wijntje? Of toch liever bier, likeur of champagne? Dan is dit misschien ook wel leuk om te geven. Verpak het mooi en geniet er samen van op Valentijnsdag en daarna. Zo creëer je makkelijk een klein geluksmomentje samen.

– Neem hem of haar mee uit eten
Geen zin om zelf te koken? Neem hem of haar dan lekker mee uit eten. Dit is zeker ideaal wanneer je echt niet weet wat je wilt geven want hoogstwaarschijnlijk vinden jullie dit allebei wel leuk. Zeker met Valentijnsdag zijn de meeste restaurants extra romantische ingericht en heel sfeervol. Je kunt dit zowel voor de lunch als het diner gebruiken.

– Een lekker geurtje/parfum
Wat is er nou aantrekkelijker dan een partner die heerlijk ruikt? Geef hem of haar een lekker geurtje of parfum. Dat kan zijn of haar favoriet zijn maar ik denk dat je geliefde het ook zeker kan waarderen wanneer jij juist iets voor hem of haar hebt uitgezocht.

– Een boek of een collage met foto’s van jullie samen
Wat is er leuker dan mooie herinneringen op halen? Stel een mooi boek of collage samen met leuke, gekke of mooie foto’s van jullie samen om zo terug te blikken op de tijd die jullie samen hebben en hebben gehad. Ook dit kun je eigenlijk met ieder budget.

Doen jullie aan cadeautjes op Valentijnsdag? Zo ja, wat geef jij hem of haar?

Liefs, Annemijn

 

 

3 Comments on Valentijn cadeautips voor ieder budget

 1. Mariska
  11 februari 2016 at 13:00 (3 jaar ago)

  Vooral iets bakken vind ik heel leuk 🙂 leuke goede tips 😀

  Beantwoorden
 2. Desiree
  11 februari 2016 at 15:38 (3 jaar ago)

  Samen iets bakken! Samen een dagje uitwaaien, wandelen en ergens opwarmen met een lekker drankje! Het beste cadeau is, als je het mij vraagt, de tijd samen spenderen! Zelf vind ik het altijd erg leuk om een fotoboek te laten maken met alle foto’s die je gemaakt hebt van bijvoorbeeld een vakantie.. Al is dat meer een verjaardagscadeau! 😉
  Desiree onlangs geplaatst…Travel wishlist – Verre reizenMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge