Vakantievlogs, ja of nee?

vloggen

Vloggen is iets wat ik heel erg leuk vind maar wat er soms door een gebrek aan tijd niet altijd van komt. Maar aangezien ik op vakantie ga zal ik vast en zeker wat meer tijd hebben om wel te vloggen. Het lijk me dan ook erg leuk om vlogs te gaan maken tijdens mijn vakantie in Kroatië. Maar wat vinden jullie van dit voorstel? Laat het me weten!

Het lijkt me wel heel erg leuk om jullie mee te nemen op vakantie door daar te gaan vloggen. Zo kunnen jullie meegenieten en heb ik tegelijkertijd ook gegarandeerd video’s van onze vakantie! Twee vliegen in één klap dus! Al eerder maakte ik vlogs met mijn vriend tijdens een vakantie in Oostenrijk.

Wanneer ik er voor kies om te gaan vloggen tijdens mijn vakantie, hoeveel vlogs zou je dan willen zien? Een aantal korte of een paar lange?

Laat het me maar weten en wie weet zie je me binnenkort weer op YouTube verschijnen!

Liefs. Annemijn

3 Comments on Vakantievlogs, ja of nee?

 1. Kim - Kimsbloglife
  21 juli 2016 at 11:00 (2 jaar ago)

  Leuk dat je gaat vloggen! Ik vind vakantievlogs altijd wel leuk om te zien 🙂 Lange of korte maakt me niet zo veel uit, gewoon doen wat jij het beste/leukste vindt 😉 Geniet nog van jullie vakantie!
  Kim – Kimsbloglife onlangs geplaatst…Ik heb een MacBook Air gekocht!My Profile

  Beantwoorden
 2. Grace
  21 juli 2016 at 16:23 (2 jaar ago)

  Jaaaaaaaaaa doen!

  Ik vind korte leuk. Maar dat komt door mijn korte spanningsboog 🙂

  Nog veel plezier op vakantie!
  Grace onlangs geplaatst…Oostkerk, MiddelburgMy Profile

  Beantwoorden
 3. Kim
  22 juli 2016 at 10:14 (2 jaar ago)

  Haha, ik heb op Twitter voor mijn vakantie een poll gehouden met “Vakantievlogs, ja of nee?” En dan als opties: “Ja”, “Nee”, “Moet je zelf weten”. En je raadt het al, merendeel stemde voor “Moet je zelf weten”. Ik denk niet zozeer omdat het ze geen bal kan schelen wat ik doe en toch niet zullen kijken, maar mer omdat je moet doen wat jíj leuk vindt! En dat is dus ook mijn antwoord hier. Doe waar jij je het beste bij voelt. 🙂
  Liefs
  Kim onlangs geplaatst…Hoe nu verder met mijn blog?My Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge