Unboxing: Beautybox April 2015

DSC00065
Na een aantal maanden heb ik weer een nieuw abonnement op de beautybox. En aangezien het nu weer het einde van de maand is, stond er weer één op me te wachten! Vandaag deel ik de inhoud van deze (Koningsdageditie) beautybox met jullie. Ben je benieuwd welke beautyproducten er deze maand in zitten? Kijk snel verder.

De beautybox zal in het teken staan van Koningsdag. Ik ben dus erg benieuwd naar wat ik kan verwachten.

DSC00069
Anatomics – Tanning Lotion (Full size)
‘Get a tan without looking like your gran’. Dat is de slogan van dit product. Het gaat om een zelfbruiner. Zelf gebruik ik echt nooit zelfbruiners omdat ik bang ben dat het vlekken geeft of het er onnatuurlijk uit gaat zien. Maar deze wil ik zeker wel eens uitproberen. Als tip zou je hem kunnen mengen met je bodylotion voor een wat subtielere kleur.  Deze tube van Anatomicals is een full size en kost €8,95.

DSC00071

Golden Rose – Terracotta Eyeshadow (Full size)
Ik heb toevallig een lippenstift van Golden Rose en daar ben ik erg tevreden over. Dit keer een oogschaduw van dit merk. Persoonlijk vind ik dit een erg felle kleur die ik waarschijnlijk dan ook niet zal dragen. Wel vind ik het een mooie oogschaduw van goede kwaliteit.
Deze oogschaduw van Golden Rose kost €11,95.

DSC00073
Herome – Koningslak (Full size)
Het product voor koningsdag! Daar was ik erg benieuwd naar. Deze nagellak komt precies op het juiste moment en ga ik ook zeker dragen aanstaande maandag.
Dit lakje kost €2,99.

DSC00075

Drs. Hans Schreuder – Scar treatment cream (Full size)
Een crème speciaal voor littekens en onzuiverheden. Zelf heb ik niet zoveel littekens maar deze crème is ook goed voor onzuiverheden en een gave huid. Ik wil dit dan ook zeker wel proberen. Ik ben benieuwd! Deze crème kost normaal gesproken €34,-.

DSC00077

Rexona – Maximum Protection Deodorant (Full size)
Het laatste product in deze beautybox. Deze deodorant van Rexona biedt ons 2x meer bescherming tegen transpiratie. Na het uittesten wil je niets anders meer.. nou dat wil ik dan wel meemaken! Normaal gesproken gebruik ik geen rollers maar deze wil ik graag proberen. Deze deodorant kost €7,11.

Weer een goed gevulde beautybox. Ik ben erg benieuwd naar de producten en het gebruik daarvan. Ik hoop dat er in de volgende editie wat meer producten voor het gezicht zitten. Maar dat zullen we zien in mei!

Wat vinden jullie van de inhoud van deze beautybox?

Liefs, Annemijn
Volg je Life by Annemijn al op Bloglovin’

1 Comment on Unboxing: Beautybox April 2015

  1. Pauline
    28 april 2015 at 14:19 (3 jaar ago)

    Lijken me fijne productjes! Haha die naam van die zelfbruiner is te leuk!

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge