Tips voor een paar dagen Maastricht?

foto (13)
Deze week ga ik een paar dagen naar Maastricht met vriendin Manon. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik als Zeeuw nog nooit in Maastricht geweest ben. Manon gelukkig wel maar dan nog is het geen plaats waar we vaak komen. Maar wie weet hebben jullie wel tips! Dus ken je een leuke hotspot in Maastricht? Leuke winkels, restaurants, terrassen of iets anders wat we niet mogen missen? Wie weet kun je ons helpen! Mocht je iets leuks weten, laat het dan even weten in de reacties! Natuurlijk blik ik later met jullie terug op deze dagen.

 

5 Comments on Tips voor een paar dagen Maastricht?

 1. Sylvia
  21 juni 2015 at 16:40 (3 jaar ago)

  Coffeelovers is gezellig voor een koffie/theepauze, het Natuurhistorisch en Bonnefantenmuseum zijn aanraders, loop ook zeker even een rondje door het mooie park (ligt naast het Natuurhistorisch museum), ga een ijsje halen bij Pinky (naast het park, zoooveel smaken :)) en maak een boottochtje (aanmeerplaatsen liggen ook vlakbij het park). Een filmpje pakken bij LumiĆØre is ook leuk. Veel plezier!

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   22 juni 2015 at 10:33 (3 jaar ago)

   Wauw! Wat een tips! Hier hebben we zeker wat aan! Heel erg bedankt.

   Beantwoorden
 2. Kim
  22 juni 2015 at 10:16 (3 jaar ago)

  Ik heb eerlijk gezegd geen tips. Waarom ik dan toch reageer? hii.
  Nou, omdat ik je een hele fijne tijd wil wensen daar! šŸ™‚
  Liefs
  Kim onlangs geplaatst…The Rabbit TagMy Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   22 juni 2015 at 10:33 (3 jaar ago)

   Dank je wel Kim! Waardeer ik ook heel erg!

   Beantwoorden
 3. Miriam
  23 juni 2015 at 20:02 (3 jaar ago)

  Wat leuk! Ik kan je helaas niet helpen hiermee. Mocht je ooit wat over Groningen willen weten dan hoor ik het wel ;P (Er gaat niets boven Groningennnnn) hihi. Veel plezier alvast!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge