Tips voor de herfstvakantie!

fall

Na een aantal weken op school is het alweer tijd voor de herfstvakantie! De één zit er al weken naar uit te kijken en voor de ander had het nog wel even mogen duren. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat het herfstvakantie is. Niet dat ik er nou echt op zat te wachten maar nu we vakantie hebben vind ik het toch wel erg lekker.  Mocht je je nu toch vervelen deze vakantie dan heb je vast wat aan de volgende tips.

 • Tijd voor jouw favoriete films en series. Lekker op de bank met een kop thee en een leuke film of serie. Zelf ben ik helemaal iemand die graag series volgt maar sinds ik dit weekend ‘Orange is the new black’ ontdekt heb is het toch wel verleidelijk om deze serie te gaan kijken deze vakantie.
 • Shoppen. Shoppen is iets wat ik zelf erg graag doe en dan ook zeker ga doen in de vakantie. Ik vind het erg leuk om te shoppen in een stad die je nog niet kent of waar je niet vaak komt. Zo krijg je een echt ‘vakantie gevoel’. Deze week staat Primark in Eindhoven op het programma.
 • Tijd voor vrienden en vriendinnen. Eindelijk tijd om wat af te spreken en bij te kletsen of samen iets leuks te gaan doen.
 • Werken, oké ik geef toe, dit is niet altijd de leukste bezigheid in een vakantie maar nu heb je er wel tijd voor. Zo kun je wat extra uren maken en extra uren zorgen natuurlijk voor extra geld!
 • Het is herfst dus is het misschien ook wel tijd om je kledingkast uit te zoeken. Alle zomerkleding kun je weer opbergen en alle warme truien en sjaals mogen weer de kast in! Nu kun je gelijk kijken wat je nog nodig hebt en wat er misschien al niet meer past.
 • Do It Yourself van Pinterest. Op Pinterest is een hoop te vinden om zelf te maken. Ik vind dit persoonlijk erg leuk en ben dan ook al aan de slag gegaan met een DIY. Het is eigenlijk heel simpel. Je zoekt een leuk glazen potje waar een waxinelichtje of kaars in past en bedenkt wat voor figuur je hier op wilt maken. Deze vorm plak je dan met schilderstape op het glas. Vervolgens ga je het potje beschilderen op de manier zoals jij dat wilt. Ik heb een spons gebruikt om de verf aan te brengen om zo een stoer effect te krijgen. Daarna laat je de verf drogen en wanneer het droog is verwijder je de schilderstape. Nu heb je dus een leuke waxinelichthouder met een figuurtje er in. Ik heb gekozen voor een hartje omdat ik dit nou eenmaal een leuke vorm vind.
  Tijdens de herfst komen de waxinelichtjes en kaarsen weer op tafel en daarom past deze DIY echt bij de herfst. En het resultaat mag er best zijn.
  foto

Heb jij ook vakantie of misschien al vakantie gehad? En wat ga jij doen?
Ik ben erg benieuwd.

2 Comments on Tips voor de herfstvakantie!

 1. Anne - Gowk-
  21 oktober 2014 at 16:24 (4 jaar ago)

  oh ik wou dat ik dit kon uitproberen maar heb als arme student helemaal geen vakantie nu. Maar geniet ervan!

  Beantwoorden
  • Annemijn
   21 oktober 2014 at 16:37 (4 jaar ago)

   Awh wat jammer, ik ben zelf ook student maar wij hebben wel gewoon vakantie!

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge