Thee en taartjes bij Honeypie in Middelburg

foto (1)
Afgelopen dinsdag ben ik met drie vriendinnen naar HoneyPie in Middelburg geweest.  Een echte aanrader! Waarom? Dat lees je in dit artikel.

Als je net als ik een echte theeleut bent, dan is HoneyPie zeker wat voor jou! Ze hebben namelijk ontzettend veel soorten thee  en noemen zichzelf op de website het vrolijkste en gezelligste theehuis van Middelburg. Nou dat wou ik natuurlijk weleens uittesten!

Wij bestelden een high tea. Dit houdt in dat je drie etagères met lekkers krijgt en daarnaast kun je onbeperkt koffie of thee bestellen.  We hebben er echt van genoten en kregen het zelfs niet allemaal op.

foto (1)     foto 1

De eerste etagère was gevuld met sandwiches en hartige muffins. Hmmm! Ondertussen hadden we twee theepotten met Liefdesthee en Honeybush-Mango-Lemon thee. Alleen de namen zijn al leuk toch?

De tweede ronde bestond uit spiesjes met vers fruit en scones met clotted cream en aardbeienjam (zie foto).Persoonlijk vond ik het fruit echt wel even lekker verfrissend. Omdat ik het zo lekker vond en wist dat de smoothies van  HoneyPie erg lekker zijn, bestelde ik nog een aardbeien/frambozen smoothie.  Na de tweede ronde zaten we eigenlijk al een heel eind vol maar er kwam nog een derde etagère en die wilden we natuurlijk niet missen!

Ondertussen hadden we nog twee theepotten besteld en ook deze waren weer erg lekker.
De derde etagère lag vol met lekkere mini-appeltaartjes met speculaas en daaronder allerlei kleine stukjes taart, cake en brownie.  Gelukkig mochten we een deel hiervan mee naar huis nemen want het was natuurlijk zonde om dit lekkers achter te laten als je vol zit.

IMG_1423

Ik vond HoneyPie een hele leuke zaak. Zodra je binnen bent komt de gezelligheid en creativiteit van het personeel al op je af! Ik was hier al wel eerder geweest maar dat was al 1,5 jaar geleden en sindsdien zijn de zitplaatsen uitgebreid en dus was ik erg benieuwd. Een high tea (die 2 tot 2,5 uur duurt) kost bij HoneyPie 18 euro per persoon. Wat mij betreft een prima prijs voor wat je allemaal krijgt. Buitenom het menu en de high tea kun je bij HoneyPie ook terecht voor een Chocolate tea en een picknickmand vol lekkers. Daarnaast is HoneyPie heel makkelijk te vinden in het centrum van Middelburg. En om even terug te komen op het feit dat zij zich op de website het vrolijkste en gezelligste theehuis van Middelburg noemen, wat mij betreft is dit het vrolijkste en gezelligste theehuis van de provincie Zeeland!

Wij hebben het erg naar ons zin gehad en lekker bij kunnen kletsen. Ik kom hier zeker nog eens terug!

3 Comments on Thee en taartjes bij Honeypie in Middelburg

 1. artisticstateofmind
  23 oktober 2014 at 20:31 (4 jaar ago)

  Ik kwam via via bij dit artikel. Honey Pie is echt awesome! Het is er alleen altijd VOL! Ik moet echt weer eens reserveren, mn vriend en ik willen al meer dan een jaar, maar het komt er steeds niet van haha! Ik studeer ook aan de hz!

  Beantwoorden
  • Annemijn
   24 oktober 2014 at 07:02 (4 jaar ago)

   Wat toevallig! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt!

   Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Thee en taartjes bij Honeypie in Middelburg

 1. […] zaterdag ging ik samen met een vriendin naar Honeypie. Hier stond een heerlijke high-tea op ons te wachten. We hebben lekker een middagje bij kunnen […]

Leave a Reply

CommentLuv badge