Televisieprogramma’s waar ik aan mee zou willen doen

televisieprogrammas

Vorig jaar werd ik gevraagd voor een nieuw televisieprogramma wat zou gaan lijken op de serie ‘Je zal het maar hebben’. Dit hele avontuur ging uiteindelijk niet door maar het gaf me wel een uniek kijkje achter de schermen van een programma. Vandaag vertel ik jullie aan welke programma’s ik mee zou willen doen.

Allereerst wil ik even zeggen dat ik iemand ben die totaal niet graag in de spotlights staat. Een deelname aan een programma zou er dus ook niet zo snel in zitten maar er een keer over nadenken kan geen kwaad.

Expeditie Robinson
Volgens mij heeft iedere kijker weleens bedacht of dit iets voor hem of haar zou zijn. Zelf dacht ik altijd: dat zou ik nooooooooit doen. Inmiddels heb ik me bedacht. Het lijkt me namelijk best wel gaaf en echt een avontuur. Zoiets maak je maar één keer in je leven mee en ik ben best wel benieuwd hoe het zou zijn om echt te moeten overleven. Wel denk ik dat het voor mij mentaal zwaar zou worden. Ik ben wel iemand die veel nadenkt en ik denk dat dat alleen maar meer zal worden wanneer je zo weinig om je heen hebt, of juist niet? Ik zou hier wel aan meedoen, puur om het avontuur en misschien minder om te winnen.

Wie is de mol?
Dit programma kijk ik echt al jaren. Als kind snapte ik het hele concept niet maar keek ik het al wel graag. Het lijkt me best wel leuk om zo tactisch een spel te spelen met anderen in een onbekend land. Die combinatie maakt het dan ook zeker interessant om mee te doen. Wel denk ik dat ik het lastig zou vinden om echt te ‘mollen’ en om anderen niet te vertrouwen. Ik ga meestal van het goede van een persoon uit maar dat kan hier niet altijd.

Miljoenenjacht
Wie wil daar nou niet staan met zo’n gouden koffertje naast Linda de Mol? 😉 Ook dat lijkt me een groot avontuur en ontzettend spannend. Maar je gaat met niks naar zo’n spelshow en wie weet, kom je met een grote geldprijs thuis!

Vier handen op één buik
Ho! Voor hier misverstanden over ontstaan, ik zou aan dit programma nooit willen deelnemen als zwangere. Wel zou ik dit een heel gaaf programma om als hulpverlener bij te werken. Voor wie dit programma totaal onbekend is, het gaat over zwangere (tiener-)moeders die geholpen worden om hun leven op de rit te krijgen en hun (ongeboren) kind een goede start te geven. Het lijkt me super interessant om zo’n vrouw te mogen begeleiden in dit proces. Al zou ik zelf als tienermoeder nooit meedoen aan zo’n programma. Het lijkt me vreselijk om steeds zo’n camera om je heen te hebben in zo’n bijzondere periode in je leven. Ook vind ik dat ze altijd erg diep op de problemen in gaan (roken, drinken, geen vaste verblijfplaats). Uiteraard snap ik dat ze dit doen maar de manier waarop vind ik soms wat overdreven.

Echt meedoen aan een programma zal er waarschijnlijk niet van komen. Maar misschien een keer tussen het publiek?

Aan welk programma zou jij graag mee willen doen?

Liefs, Annemijn

 

 

 

2 Comments on Televisieprogramma’s waar ik aan mee zou willen doen

 1. Kim
  31 augustus 2016 at 17:44 (2 jaar ago)

  Wie is de mol? Zeker weten! 😀 Dat kijk ik al zo lang. Lijkt me super leuk om eens mee te doen. Ik ben aan de ene kant gewend om mensen te vertrouwen, aan de andere kant kan ik ook wantrouwig zijn (vooral wanneer ik in een drukke periode zit). Ik denk dat ik in en na dat programma echt een brok wantrouwen zou zijn, hahaha…. Of het heel verstandig is weet ik dus niet.
  Liefs
  Kim onlangs geplaatst…VLOG #4: Kamperen in de tuinMy Profile

  Beantwoorden
 2. Lieke
  1 september 2016 at 19:26 (2 jaar ago)

  Origineel artikel! Ik zou wel willen dat ik heel goed kon bakken en dan meedoen aan Heel Holland Bakt 😉

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge