TAG: Fall Favorites

img_0954

Het is herfst! En laat dat nou net mijn favoriete seizoen zijn. Het leek me dan ook leuk om even in te zoomen op dit seizoen en de Fall Favorites tag in te vullen. Ben je benieuwd naar mijn favorieten van de herfst? Ik vertel het vandaag.

Thee
Ik ben echt een liefhebber van thee. Dit komt eigenlijk doordat ik nog steeds geen koffie lust, helaas. In de herfst drink ik het liefst zoete thee. Smaken zoals: appel, kaneel, karamel en bosvruchten drink ik dan ook zeker vaak in dit seizoen.

Koffie
Helaas, na 21 jaar nog steeds geen liefhebber van koffie. Ik probeer het regelmatig nog eens maar ik ben nog steeds geen fan.

Avondeten
Ik vind het heel leuk om in de keuken te staan en in de herfst maak ik dan ook heel graag iets warms klaar. Wat dacht je van zelfgemaakte soepen? Heerlijk! Verse pompoensoep in de herfst, hmm. Daarnaast ben ik in de herfst en winter ook wel weg van ovenschotels en stamppot.

Snoep & koek
Daar hoeft het geen herfst voor te zijn. Toch kan ik in de herfst wel genieten van speculaas of de eerste (chocolade)pepernoten.

img_1924-1

Sjaal
Sjaals heb ik echt genoeg. In de herfst draag ik ze meestal nog niet zoveel. Toch heb ik wel een paar favorieten. Zo kocht ik vorig jaar een sjaal met sterren bij de Action. Die zie je hierboven. Dat is één van mijn favorieten.

Jas
Deze zomer kocht ik een leren jasje wat echt heel erg fijn zit. Dit draag ik eigenlijk dagelijks. Wanneer ik ga fietsen ga ik in de herfst wel sneller voor een water- en winddichte jas.

Schoenen
Vorig jaar kocht ik bruine suède enkellaarjes. Deze draag ik heel graag in de herfst en passen perfect bij alle mooie herfstkleuren.

Geurkaarsen
Kaarsen vind ik erg gezellig in de herfst, zo ook geurkaarsen. Wel moeten ze niet te aanwezig zijn. Ik vind geurkaarsen heerlijk maar zodra ze echt overheersend ruiken vind ik ze toch al snel wat minder. Vorig jaar kreeg ik voor kerstmis een geurkaars uit de feestdagen-collectie van Rituals. Dit is mijn favoriet.

Lipstick
Donkere kleuren vind ik erg mooi in de herfst. Whirl en D for danger van Mac cosmetics zijn mijn favorieten.

Bezigheid
In de herfst vind ik het heerlijk om lekker te bloggen, een (bos)wandeling te maken met mijn vriend, mijn wintergarderobe bij elkaar te shoppen en thee te drinken met vriendinnen.

Deze leuke tag kwam ik tegen op Life as Lieke en ik besloot hem over te nemen.

Wat zijn jouw favorieten van de herfst?

Liefs, Annemijn 

 

3 Comments on TAG: Fall Favorites

 1. Anneleen
  3 november 2016 at 21:43 (2 jaar ago)

  Wat een leuke tag! Die wil ik binnenkort misschien ook gaan invullen op mijn blog! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

  Beantwoorden
 2. Lifeaholic.nl
  6 november 2016 at 21:06 (2 jaar ago)

  Wat een leuke tag! Misschien neem ik deze wel van jou over als dat mag? Ik heb dezelfde sjaal! Erg leuk, zacht en geen geld! Topcombi dus haha
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Sieradencollectie LOISIRMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge