Start to run update #6 Het is klaar

hardloopschoenen2
De afgelopen weken heb ik jullie regelmatig een update gegeven over mijn hardloopcarrière. Donderdag 8 januari 2015 ben ik begonnen bij de startersgroep van de atletiekvereniging. Hier heb ik 12 weken lang mezelf uitgesloofd en mijn best gedaan om uiteindelijk weer lekker te kunnen hardlopen. Officieel begon mijn hardloopcarrière al op 1 januari 2014 maar ik vond dit wel een fijne stok achter de deur om weer verder te trainen onder begeleiding en te blijven lopen.

Het is klaar. Letterlijk. De 12 weken zijn voorbij en de trainingen zijn dus ten einde gekomen. Maar het is nu ook even op een andere manier klaar. Ik vertelde jullie een paar weken geleden al dat ik last had van mijn scheenbeen. Deze klachten zijn inmiddels erger geworden en ik heb er nu ook al last van wanneer ik ‘gewoon’ loop. Ik ben inmiddels naar de fysio geweest en moet de komende tijd rustig aan doen en niet te fanatiek hardlopen. Ook moet ik mijn been los laten maken bij de fysio en aan goede zooltjes gaan denken. Mijn linkervoet zakt namelijk te ver in tijdens het lopen waardoor ik last krijg van pijn in mijn scheenbeen. Dit is een bekende blessure onder hardlopers.

Natuurlijk zou ik Annemijn niet zijn om het hier helemaal bij te laten zitten. Ik heb de afgelopen weken (voordat ik naar de fysio ging) weer 5 kilometer gelopen en het ging qua conditie beter dan ooit. Dus zodra het weer kan ga ik weer lopen en me waarschijnlijk officieel aansluiten bij de atletiekvereniging. Zo eindigt dit verhaal toch nog met iets positiefs! 😀

Bedankt voor het volgen van mijn updates! Nu op zoek naar een nieuwe uitdaging…

Liefs, Annemijn

5 Comments on Start to run update #6 Het is klaar

 1. Nicky
  29 maart 2015 at 09:17 (3 jaar ago)

  Hopelijk doet je scheenbeen snel minder zeer!
  Nicky onlangs geplaatst…Zomertijd!My Profile

  Beantwoorden
 2. Miriam
  29 maart 2015 at 15:11 (3 jaar ago)

  Balen van je blessure, maar fijn dat het zo goed ging de laatste keer! Nu tijd voor een nieuwe uitdaging: kickboksen?! 😉

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge