Start to run update #5 Even stoppen en weer doorgaan..

hardloopschoenen2

Sinds 8 januari 2015 ben ik aan het trainen om deze zomer te shinen in mijn bikini. Ik liep al hard maar hier kon nog wel wat aan verbeterd worden. Daarom heb ik me aangesloten bij de atletiekvereniging en daar leer ik in 12 weken hardlopen met de juiste techniek. Hier deel ik bijna iedere week mijn voortgang met jullie op weg naar een fit en gezond 2015. Lees je mee hoe het deze week gegaan is?

De afgelopen weken waren echt bagger. Dit heb je misschien al gelezen maar anders weet je het bij deze. Ik had drie weken geen ‘huiswerk’ gedaan en drie weken geen baantrainingen doordat ik ziek en op vakantie was. En tja, pak het dan maar weer eens op h├Ę! Dat was ook even moeilijk. Want loop ik nu niet te veel achter op de rest van de groep? Heb ik nu de slechtste conditie van iedereen? Kan ik het wel volhouden tijdens de training op de baan? Ja, ik ben een echte vrouw en ik maak me dus ook snel druk.

Maar ik heb mijn schouders er onder gezet en zo zat ik afgelopen donderdag om 19.30 braaf in de auto richting de atletiekbaan. Ik maakte me nog steeds eventjes druk maar gelukkig raakte ik met een vrouw uit mijn groep in gesprek. En wat bleek nou? Zij was ook drie weken niet geweest wegens griep en zelfs mijn trainer was ziek geweest. Ik was dus ‘gelukkig’ niet de enige uit mijn groep. Ik ben er maar gewoon weer voor de volle 100% voor gegaan en het was even doorbijten maar ik heb het gehaald! We hebben 26 minuten gelopen en het begint nu weer te kriebelen om toch net als vorig jaar met de Ladiesrun mee te doen in Goes. Maar eigenlijk wil ik dan wel een betere tijd lopen dan vorig jaar en ik weet niet of dat haalbaar is. En ik heb die dag daarna een tentamen… Dus dat laat ik even varen. Maar wie weet loop ik binnenkort nog een leuke run.

Gisteren ben ik weer braaf gaan lopen en heb ik mijn huiswerk gedaan. Die bikini komt al wat meer in zicht! En wie weet ontmoet ik wel een leuke man die ook kan hardlopen of niet al te ver weg woont zodat ik een doel heb ;). Voorlopig droom ik nog even verder. Morgen staat de coopertest op het programma. En volgende week gaan we 30 minuten buiten de baan lopen. Helaas is dat dan al de laatste baantraining maar wie weet sluit ik me toch aan als officieel lid van de atletiek. Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs, Annemijn

2 Comments on Start to run update #5 Even stoppen en weer doorgaan..

  1. Tineke
    18 maart 2015 at 07:04 (4 jaar ago)

    Wat goed dat je toch gegaan bent! Ik zou me net zo druk maken hoor! ­čśë

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge