Start to run update #3 Al een maand bezig!

foto 1 (18)
Sinds 8 januari 2015 ben ik aan het trainen om deze zomer te shinen in mijn bikini. Ik liep al hard maar hier kon nog wel wat aan verbeterd worden. Daarom heb ik me aangesloten bij de atletiekvereniging en daar leer ik in 12 weken hardlopen met de juiste techniek. Hier deel ik iedere week mijn voortgang met jullie op weg naar een fit en gezond 2015. Lees je mee hoe het deze week gegaan is?

Al een maand bezig, zou luidt de titel van dit artikel. Wat gaat het toch weer snel. Volgende week ben ik namelijk al op de helft van dit hele avontuur. Maar zover is het nu nog niet. Laten we maar terugblikken op de afgelopen week.

Afgelopen weekend heb ik het druk gehad en is het hardlopen er bij ingeschoten. En ook  maandag en dinsdag is het er helaas niet van gekomen omdat ik op excursie was met school (lees: 2 dagen in een kasteel verblijven). Het was erg leuk maar ik kon daar dus ook niet hardlopen. En toen ik thuis kwam had ik echt geen zin om nog eens die kou in te gaan. Het huiswerk is er dus ook bij ingeschoten deze afgelopen week. Oeps…

Wel was het afgelopen week veel beter weer dan vorige week. Dit keer geen regen, hagel en sneeuw. Helaas was het nog steeds wel erg koud. Maar nu niet meer zeuren, gewoon je thermoshirt aan en een muts op een gaan met die banaan! Het ging erg lekker. Helaas was mijn leeftijdsgenootje er niet maar gelukkig heb ik ondertussen al weer een hoop andere leuke mensen leren kennen. 3x 2 minuten hardlopen met 1 minuut rust en 2x 3 minuten met 2 minuten rust stond er voor deze week op het programma.

Ik mag wel zeggen dat het erg lekker ging. Ik vond dat ik na al dat klagen over het weer en de kou, nu weleens mocht gaan knallen. En dat deed ik dan ook. Ik moest en zou van mezelf bij de eerste 7 van de 25 lopen. Dat is gelukt! Yes!

Komende week ga ik weer lekker knallen. En natuurlijk klets ik jullie dan ook weer bij.

Liefs, Annemijn

Leave a Reply

CommentLuv badge