Start to run update #1 Regen en veel wind

hardloopschoenen2
Sinds 8 januari 2015 ben ik aan het trainen om deze zomer te shinen in mijn bikini. Ik liep al hard maar hier kon nog wel wat aan verbeterd worden. Daarom heb ik me aangesloten bij de atletiekvereniging en daar leer ik in 12 weken hardlopen met de juiste techniek. Hier deel ik iedere week mijn voortgang met jullie op weg naar een fit en gezond 2015. Lees je mee hoe het deze week gegaan is?

 

Daar liep ik dan. Door weer en wind. Want was was het afgelopen week slecht weer zeg. Toch heb ik mijn hardloopschoenen aangetrokken en ben ik mijn ‘huiswerk’ gaan doen. 10x hardlopen afgewisseld met wandelen. Gelukkig loop ik normaal veel langere afstanden dus was dit heel makkelijk. Ik ben blij dat ik dit ‘moet’ want anders was ik met dit weer lekker binnen gebleven.

Afgelopen donderdag was er weer een training op de atletiekbaan. En die dag was dit het weerbericht: Vandaag staat er alweer veel wind en valt er regen. Shit… Waarom wou ik eigenlijk lopen in de winter? Ik had ook gewoon in de zomer kunnen beginnen. Maar goed, ik kan het! Wat me wel motiveerde was mijn nieuwe hardlooplegging die jullie in de shoplog van afgelopen vrijdag hebben kunnen zien. Wat is dat toch altijd fijn om nieuwe sportkleding te hebben. Dan voel je je altijd wat zelfverzekerder. En bovendien was dit een stuk warmer dan mijn 3/4 broek die ik voorheen droeg.

Gelukkig was het een leuke training en als snel ontmoette ik iemand van mijn eigen leeftijd. Altijd fijn. En ik ben tot de conclusie gekomen dat ik niet smelt in de regen! Het viel dus eigenlijk best mee om te lopen met slecht weer. Je bent er snel aan gewend en als je klaar bent voel je je zo ontzettend trots.

Inmiddels staat er weer nieuw huiswerk op mij te wachten maar dat stel ik nog heeeeel eventjes uit ;).

Liefs, Annemijn
Volg je mij al op Bloglovin’?

 

6 Comments on Start to run update #1 Regen en veel wind

 1. Kim | Kimsbloglife
  22 januari 2015 at 07:49 (4 jaar ago)

  Wauw, chapeau dat je dit kan! Ik wil ook altijd graag wat strakker worden voor de zomer om me zelfzekerder te voelen, maar ik ben zo lui en ik haat lopen! Toch zou ik het eigenlijk moeten doen maar pfff… Wij hebben zelfs een loopband thuis, dus ik moet niet eens door de kou, maar dan nog neem ik er de tijd niet voor…
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Instagram 2014 tag!My Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   22 januari 2015 at 08:17 (4 jaar ago)

   Haha, dankje Kim! Ik herken dat ook. Dat is dus de reden waarom ik nu loop bij de atletiekvereniging. Dan moet ik wel.

   Beantwoorden
 2. Sophie
  22 januari 2015 at 10:24 (4 jaar ago)

  Hihi wat grappig dat het je motiveert nu je bij een atletiek groep zit. Ik ben maandag gaan rennen omdat ik er zin in had en inderdaad het weer was niet echt geweldig.
  Sophie onlangs geplaatst…#3 Terwijl ik een gewone student leek…My Profile

  Beantwoorden
 3. Bibiane
  22 januari 2015 at 18:02 (4 jaar ago)

  Ooooh ik wil zoooo graag weer gaan lopen! Zelfs met dit weer, zelfs in de regen. Na bijna 9 maanden niet lopen (ben meteen gestopt toen ik zwanger was, omdat ik half dood ging op dat moment als ik nog maar 500m liep).
  Maar van zodra ik bevallen en hersteld ben, trek ik mijn loopschoentjes weer aan. Denk wel dat zo’n atletiekvereniging goed kan helpen, zeker ook qua motivatie. Ik ben benieuwd naar je volgende updates!
  Bibiane onlangs geplaatst…Nagellak review en swatch 276: Revlon ButtercupMy Profile

  Beantwoorden
 4. femke
  23 januari 2015 at 09:37 (4 jaar ago)

  Als ik dit lees krijg ik weer een beetje motivatie. Vaker zoiets posten! Leuk!

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   25 januari 2015 at 19:29 (4 jaar ago)

   Dank je wel Femke! Je kan hier iedere week een update verwachten.

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge