Spam je blog/website/webshop!

Logo lifebyannemijn
Soms is het fijn om jezelf of je product even ergens te kunnen promoten. En aangezien je niet iedere dag mensen wilt gaan zitten stalken is het fijn om ergens je link achter te mogen laten. Vandaag mogen jullie je blog, website of webshop spammen onder dit artikel. Doe jij mee? Of zoek je nog leuke blogs? Kijk dan hier!De voorwaarden:

– Geef een leuke omschrijving van je blog, website of webshop.
– Maximaal één link per reactie.

Klaar? Reageren maar!

Liefs, Annemijn

29 Comments on Spam je blog/website/webshop!

 1. Hendrik
  13 september 2015 at 07:29 (3 jaar ago)

  Hoi! Je hebt echt een supertoffe blog! Op mijn blog gaat het eigenlijk ook over alles dat me bezighoudt!

  Beantwoorden
 2. Renske
  13 september 2015 at 09:10 (3 jaar ago)

  Lief dat we mogen spammen! 🙂

  Mijn naam is Renske, 24 lentes jong en sinds maart 2015 blogger op http://www.montevie.nl. Op Montévie vind je alles wat ik leuk vind om te delen. Van vaste rubrieken – zoals ‘Mijn kiekjes’, ‘Sunday Baking Day’ en ‘Toppers on Thursday’ – tot aan DIY-artikelen, persoonlijke belevenissen en tips. Kom gezellig een kijkje nemen! 🙂
  Renske onlangs geplaatst…Sunday Baking Day – Muffins met witte chocoladestukjesMy Profile

  Beantwoorden
 3. Dylan
  13 september 2015 at 09:19 (3 jaar ago)

  Hey Annemijn,

  Daar maak ik zeker gebruik van 🙂

  http://getsuperhealthy.nl gaat over over het opbouwen van een sportieve en gezonde levensstijl. Met wekelijks nieuwe healthy recepten die in handomdraai zijn te maken. Een van de populairste artikelen zijn http://getsuperhealthy.nl/recept-van-de-week-wrap-met-kip-en-avocado-salade/ en http://getsuperhealthy.nl/eetbuien-wat-nu/
  Dylan onlangs geplaatst…Recept van de week: Avocadosalade met kalkoenfiletMy Profile

  Beantwoorden
 4. Aleeza Cosmetics
  13 september 2015 at 09:23 (3 jaar ago)

  Hoi, wat leuk dat je ons de kans geeft om te spammen.
  Aleeza Cosmetics is een natuurlijk en duurzaam cosmetica merk met nu nog één gelanceerd product. Volgend jaar wordt de hele lijn gelanceerd.
  Nu verkrijgbaar De glowing beauty oil.
  Neem een kijkje op http://www.aleezacosmetics.com
  Groetjes!

  Beantwoorden
 5. Katrien
  13 september 2015 at 10:20 (3 jaar ago)

  Hallo, bedankt voor deze kans om mijn blog wat onder de aandacht te brengen. Kruidenkriebels is kruiden en meer, veel meer… Hier vind je diy recepten om zelf verzorgingsproducten te maken, of schoonmaakproducten, of gewoon lekkere kruidige dingen. Je bent welkom! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe posts? Volg de blog!
  http://kruidenkriebelsblogt.wordpress.com

  Beantwoorden
 6. Marlotte
  13 september 2015 at 11:18 (3 jaar ago)

  Wat lief dat we mogen spammen. Ik grijp dan ook meteen mijn kans haha!

  Op mijn blog, Wild Oat, gaat het over alles wat met een happy & healthy lifestyle te maken heeft. Van lekkere (lactose- en glutenvrije) receptjes tot natuurlijke DIY’s en krachttraining.
  http://www.wildoat.nl/

  Liefs!
  Marlotte onlangs geplaatst…What’s for breakfast? #2My Profile

  Beantwoorden
 7. Marloes
  13 september 2015 at 14:02 (3 jaar ago)

  Hoi! Op mijn blog Deloesious schrijf ik eigenlijk over alles wat ik leuk vind. Dat kan fashion of beauty zijn, maar ik vind gezond eten ook heel belangrijk. Oh en ik houd van tekenen en reizen, dus dat komt ook regelmatig voorbij. 🙂
  http://www.deloesious.nl
  Marloes onlangs geplaatst…My new favourite shoes!My Profile

  Beantwoorden
 8. ilona
  13 september 2015 at 16:51 (3 jaar ago)

  Heey, leuk ik kwam je tegen via een facebook groep. Mijn blog bestaat sinds kort 1 jaar. Ik ben 2de jaars textielstudent en ik woon op kamers. De onderwerpen die ik behandel zijn allemaal onderwerpen die ik leuk vind. Van lifestyle, reizen door met de trein tot een kijkje in de fashionwereld.

  ilonamyname.blogspot.com

  Beantwoorden
 9. Vera
  13 september 2015 at 17:00 (3 jaar ago)

  Wat lief dat we mogen spammen! Mijn blog bestaat in Oktober 1 jaar en daar ben ik iedere dag nog super blij mee. Hoofd onderwerp van mijn blog is beauty en vooral de wat luxere beauty tegenwoordig. Ik wissel dit nog wel af met persoonlijke artikelen! Leuk als jullie een kijkje komen nemen.
  Vera onlangs geplaatst…Hourglass Ambient lighting blush // Luminous FlushMy Profile

  Beantwoorden
 10. Ashley
  13 september 2015 at 18:12 (3 jaar ago)

  Wat leuk dat we onze eigen blog/ etc. mogen delen! Mijn blog gaat vooral over de dingen die mij gelukkig maken, mijn werk als juf, boekrecensies en zo af en toe komt er ook een persoonlijk verhaal zodat ik anderen kan inspireren. Wil je meer weten, kijk dan vooral op http://www.duurzaamgeluk.blogspot.nl/

  Beantwoorden
 11. Tim Traas
  13 september 2015 at 18:30 (3 jaar ago)

  Ik vind het erg leuk om mijn nieuwe pagina op FB te kunnen delen. Ik ben een boek aan het schrijven van oude verhalen, die ik nog heb liggen. Met de speciale naam “Kalos” belooft dit boek een bijzonder roman te worden en hoop ik veel gelezen.
  https://www.facebook.com/kalosboek

  Beantwoorden
 12. Myrthe
  13 september 2015 at 20:50 (3 jaar ago)

  Hey, wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Myrthe en ik ben de trotse eigenaar van Precious Lifestyle, mijn blog waarop ik berichten schrijf over alles wat mij interesseert. Zoals je aan de naam al ziet, is hier vooral lifestyle terug te vinden, maar ik beperk me daar niet toe!
  Hopelijk neem je een kijkje!
  Liefs,
  Myrthe
  http://preciouslifestyle.wordpress.com

  Beantwoorden
 13. Sanne
  14 september 2015 at 20:12 (3 jaar ago)

  Hi! Ik ben Sanne, een 14-jarige meid, die sinds een tijdje ook nog een bloggend door het leven gaat. Ik blog op mijn eigen plekje op het internet: http://www.monportdattach.wordpress.com. Het lijkt me een eer als je een keer langs komt! Hopelijk tot gauw! Liefs, Sanne.

  Beantwoorden
  • Sanne
   14 september 2015 at 20:15 (3 jaar ago)

   Hi! Ik ben Sanne, een 14-jarige meid, die sinds een tijdje ook nog een bloggend door het leven gaat. Ik blog op mijn eigen plekje op het internet: http://www.monportdattache.wordpress.com. Het lijkt me een eer als je een keer langs komt! Hopelijk tot gauw! Liefs, Sanne.

   Beantwoorden
 14. Nienke
  15 september 2015 at 18:01 (3 jaar ago)

  Superleuk dat je dit doet!

  Ik blog zelf op http://www.nienkedeelt.nl
  Ik ben waarschijnlijk één van de minst gedisciplineerde bloggers die je ooit gaat zien, maar ik vind het wel heel leuk om te doen. Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in Rotterdam. Ik werk als docente Nederlands. Ik hoop heel erg dat ik het bloggen wat beter vol ga houden, want schrijven is écht wat ik het liefste doe. Op mijn blog zul je over heel veel verschillende dingen lezen, omdat ik nou eenmaal niet één specifieke interesse heb. Daarom schrijf ik over films, muziek, eten (oké, deze interesse gaat wel heel diep), lifestyle en komen ook al mijn hersenspinsels op mijn blog terecht. Leuk als je een kijkje neemt!

  Beantwoorden
 15. Rianne
  16 september 2015 at 10:07 (3 jaar ago)

  Haha spam je blogs doen het altijd wel goed he! Ik ben Rianne, 22 jaar en blog op twentylove over alles wat mij bezighoudt! Ik studeer neuropsychologie in Utrecht en ben verder gek op hardlopen, dansen, koken/bakken en gezellige dingen doen! 🙂

  Beantwoorden
 16. Lore
  16 september 2015 at 12:17 (3 jaar ago)

  Lief dat we mogen spammen ik heb ook een blog genaamd: http://girlzzlife.weebly.com
  Ik ben even non-actief maar er komen artikels over Fashion en Lifestyle
  Liefs Lore

  Beantwoorden
 17. Simone
  27 september 2015 at 18:07 (3 jaar ago)

  Wat leuk dat we mogen spammen.
  Mijn blog gaat over alles wat mij interesseert in het leven daar schrijf ik over.
  X-Simone

  Beantwoorden
 18. Jessica
  30 september 2015 at 06:12 (3 jaar ago)

  Hi,
  Ik ben Jessica en ik blog op https://jessicasthing.wordpress.com over fashion, lifestyle en alles wat ik leuk vind. Ik blog sinds februari 2014 en heb het al best lang vol gehouden en ben nog lang niet van plan om te stoppen. Mijn blog is een gezellige plek voor iedereen en iedereen mag overal een reactie neer zetten.

  Beantwoorden
 19. Nina
  9 oktober 2015 at 09:50 (3 jaar ago)

  Hoi!
  Ik heb zelf een website, namelijk http://gratishosting.eu. Ik denk dat dit wel interessant is voor iedereen die een eigen website of blog wilt beginnen!
  We bieden een gratis hostingpakket aan wanneer je een domeinnaam koopt. Ideaal dus voor mensen die een eigen blog of website willen starten maar er nog niet te veel geld aan uit willen geven. Voor €10 heb je al een domeinnaam en de hosting krijg je dus van ons cadeau!
  Ook voor mensen die niets van html en css weten is het interessant, want we hebben een sitebuilder! Je kunt een template kiezen en deze gemakkelijk helemaal aanpassen totdat je hem perfect vindt.

  Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan zeker een berichtje via support@gratishosting.eu !

  Beantwoorden
 20. YourFrosting
  30 november 2015 at 15:21 (3 jaar ago)

  Hi dames,

  Wij verkopen leuke sieraden voor weinig. Van armbanden tot halskettingen en horloges, alles zit erbij. Zoek je een leuke accessoires voor bij een outfit? Check onze webshop http://www.yourfrosting.com!

  Nu gratis O.P.I. nagellak bij je bestelling.

  Liefs, Team YourFrosting

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge