Spam je blog/webshop/website!

Untitled

Het nieuwe jaar is begonnen en dus zijn er weer nieuwe kansen. Zoals nieuwe kansen om blogs, webshops of websites te ontdekken en je blog te spammen. Vandaag is het weer hoog tijd om dat te mogen doen op LifebyAnnemijn.nlIn de reacties mag jij je plekje op het internet spammen. Wil je de volgende vragen beantwoorden?

– Hoe kunnen we jouw blog/webshop/website bereiken?
– Geef een korte beschrijving van jouw blog/webshop/website.
– 1 Link is voldoende, anders kom je namelijk automatisch in de spamfilter en dat willen we niet hebben.

Mocht je geen eigen plekje op het internet hebben dan mag je jouw favoriete plekje op het internet wel laten weten in de reacties. Misschien ontdekken we jouw favoriet ook wel!

Klaar? Spammen maar!

Liefs, Annemijn

24 Comments on Spam je blog/webshop/website!

 1. Desiree
  6 januari 2016 at 09:01 (3 jaar ago)

  Wat een lief artikel! Ik moet eigenlijk een standaard praatje klaar hebben, maar helaas. Ik ben Desiree, muzikant, docent, zzp’er, conservatoriumstudent en blog op mijn stukje internet: http://www.justmylife.nl

  Op mijn persoonlijke lifestyle blog deel ik alles wat mij bezig houdt in het dagelijks leven: beauty, fashion, lifestyle, lekker eten, hardlopen, health en je kunt zo gek niet bedenken. Alle artikelen schrijf ik met een vleugje humor en positiviteit.

  Wellicht tot op mijn blog! Liefs
  Desiree onlangs geplaatst…De reizen die ik maakte in 2015My Profile

  Beantwoorden
 2. Rosanne
  6 januari 2016 at 09:23 (3 jaar ago)

  Wat lief dat we mogen spammen!
  Mijn blog is https://lifeisasweetdream.wordpress.com/. Ik ben een zeventien jarige studente die nu ongeveer 2,5 jaar blogt. Ik blog over van alles en nog wat maar er komen vooral artikelen voorbij over lifestyle, food, beauty en reizen.
  Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje komt nemen en een berichtje achterlaat!

  Beantwoorden
 3. Natascha - Stadsmeisje.be
  6 januari 2016 at 11:15 (3 jaar ago)

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Natascha en ik blog op http://www.stadsmeisje.be

  Het stadsleven is iets wat mij altijd al enorm geboeid heeft en ondanks het feit dat ik uit een inieminie dorpje kom, voelde de stad meteen al veel meer als mijn natuurlijke habitat. De drukte van stad, de energie die er hangt zorgde ervoor dat ik opnieuw de draad in mijn leven kon oppikken en dat ik mij gelukkiger voel dan ooit.

  Uit dit gevoel ontstond het idee om mijn blog “stadsmeisje” te noemen en hierin alle inspiratie en energie die ik haal uit mijn leven in de stad te verwerken. Stadsmeisje is een echte lifeblog waar je terecht kan voor blogjes over de meest uiteenlopende onderwerpen!
  Natascha – Stadsmeisje.be onlangs geplaatst…De geboorte van een stadsmeisje.My Profile

  Beantwoorden
 4. Mariska
  6 januari 2016 at 13:13 (3 jaar ago)

  Leuk en lief dat we mogen spammen!

  Ik heb een beauty en lifestyle blog, te vinden op http://www.matteandshimmer.nl
  Een maande geleden begonnen en ik vind het super leuk! Ik probeer nog mijn draai erin te vinden maar al doende leert men. Tot nu toe heb ik geschreven over make up, tips, ervaringen, en nog meer. Als je een kijkje neemt kun je het allemaal zien!

  Liefs
  Mariska onlangs geplaatst…Rotating map palette looks: piraat vs zeemeermin!My Profile

  Beantwoorden
 5. Marushi
  6 januari 2016 at 16:21 (3 jaar ago)

  Lief dat we mogen spammen! Mijn blog heet Marushi Lifestyle. De naam zegt het al het is een lifestyle blog met een vleugje Beauty en Fashion. Kom gerust een keer een kijkje nemen. http://www.marushilifestyle.nl

  Beantwoorden
 6. Mieneke
  6 januari 2016 at 18:32 (3 jaar ago)

  Wat leuk! Ik blog over de typische dertigers dilemma’s die ik tegenkom en hoe ik hier een positieve draai aan geef. Ook komen er lijstjes, tips en andere leuke dingen langs 🙂
  Mieneke onlangs geplaatst…Highlights decemberMy Profile

  Beantwoorden
 7. Monica
  6 januari 2016 at 20:38 (3 jaar ago)

  Hoi ik ben Monica en ik heb een persoonlijke blog waarin ik van alles deel wat mij bezighoud. Van beauty naar koken en leuke uitstapjes. http://www.littlebyme.nl
  Lijkt mij leuk als je een kijkje neemt. Liefs Monica x

  Beantwoorden
 8. La Dolce Evita
  7 januari 2016 at 16:24 (3 jaar ago)

  September 2012 ben ik mijn blog Fashion meets Beauty gestart omdat er destijds nauwelijks Nederlandse bloggers met een donkere huidskleur te vinden waren. Afgelopen week heeft mijn site een metamorfose ondergaan omdat ik naast Fashion en Beauty ook schrijf over reizen en interieur.

  Ga naar: http://www.ladolceevita.nl als je mijn blog wilt bekijken!

  Xx. Evita
  La Dolce Evita onlangs geplaatst…Fashion TRENDS Lente/Zomer 2016My Profile

  Beantwoorden
 9. Rozemarijn
  7 januari 2016 at 23:29 (3 jaar ago)

  Wat heerlijk dat we een keer mogen spammen! Mijn blog ‘waar ik over mijn passie voor fotografie, fashion, reizen en nog veel meer schrijf’ is te vinden via de naam styledway. Ook heb ik een youtube kanaal, waar je me redelijk snel zal vinden onder mijn eigen naam Rozemarijn. Enjoy! ♡

  http://www.styledway.nl
  Rozemarijn onlangs geplaatst…Happy New Year, Dankbaar & afgelopen 2 wekenMy Profile

  Beantwoorden
 10. Diana
  8 januari 2016 at 00:07 (3 jaar ago)

  Wat en leuke post Annemijn! Altijd zo lief . Ik kom je eerst nog de beste wensen wensen , het kan nog net toch? 😉

  Ellis en ik Diana hebben een persoonlijke blog en we schrijven over ons leven samen , onze 3 kids, gedichten, onze gedachten, eigenlijk heel breed . Kom maar een keertje kijken. Groetjes Diana
  http://lichtophethart.nl/
  Diana onlangs geplaatst…Ontspanning en innerlijke rustMy Profile

  Beantwoorden
  • Dolly
   2 februari 2017 at 17:42 (2 jaar ago)

   I like so much. Os dejo un enlace al programa redes about creativity. It’s simply wonderful. Do you know Ken Robinson? Robinson nos dice que “la creatividad se aprende igual que se aprende a le&r8#e221;Un libro con el que se puede aprender a desarrollar y utilizar la creatividad de forma sistemática se titula El pensamiento lateral (Edward de Bono).

   Beantwoorden
 11. Mylou
  9 januari 2016 at 11:36 (3 jaar ago)

  Wat leuk dat we de kans krijgen om te spammen! Ik ben Mylou, 19 jaar en ik blog op theblognextdoor. Dit is mijn lifestyle-achtige blog waar ik schrijf over alles wat mij interesseert. Dit kan uiteenlopen van beauty tot sport en van eten tot fashion. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

  Liefs, Mylou
  http://theblognextdoor.nl
  Mylou onlangs geplaatst…12x de leukste truien onder de €30My Profile

  Beantwoorden
 12. Sobeautywomen
  9 januari 2016 at 17:15 (3 jaar ago)

  Wat leuk dat je dit doet, ik heb jou blog ook meteen gevolgd!
  Wij zijn twee dames die niet eens een maand geleden begonnen zijn met bloggen op: https://sobeautywomen.wordpress.com

  Hier bloggen wij over van alles, van beauty tot persoonlijke artikelen en zo nu en dan verschijnt er ook een leuke DIY!
  We zouden het leuk vinden als jij een kijkje neemt op onze blog en ons volgt via bloglovin.

  Liefs

  Beantwoorden
 13. Whitley
  10 januari 2016 at 21:53 (3 jaar ago)

  Haihoi, Whitley hier! Al bijna 3 jaar schrijf ik op mijn website/blog genaamd, http://www.whitleyheijmans.nl. Lekker makkelijk haha. Het moest gewoon zo zijn, want ik schrijf nou eenmaal over mijn eigen interesses, leef en geniet! Van nieuwe nagellakjes en oogschaduw palette, tot heerlijke hotspots in verschillende steden en favorieten films. Er is echt over alles wat iets te lezen!

  Kom gerust even kijken.
  Big kisses xxxx

  Beantwoorden
  • Kathy
   2 februari 2017 at 17:31 (2 jaar ago)

   : On voit que les lignes sont coupées donc la ligne a peut-être un trèèès grand nombre de cases aussi Bon sinon sur le sujet, il faut réussir à faire un mix entre durée de cotisation et âge de retraite parce qu’il ne faut ni pénaliser ceux qui font des études (bah mine de rien moi ça va me faire perdre dans les 7 ou 8 ans de constatioi…) et ceux qui ont un travail pénible.

   Beantwoorden
 14. Lianne
  13 januari 2016 at 21:52 (3 jaar ago)

  Lief dat we mogen spammen! Ik ben Lianne, 21 jaar en houd van koek, taart en chocolade! Dat zie je ook terug op mijn blog. Aangezien het niet altijd calorierijk kan zijn maak ik ook weleens gezondere recepten, zoals deze bananacupcakes. Want tijdens de training naar de halve marathon kan het niet altijd ongezond zijn. Kom gerust eens kijken op http://www.de-zoetekauw.nl!
  Bakse! X
  Lianne onlangs geplaatst…Bananacupcakes met dadelpastaMy Profile

  Beantwoorden
 15. Simone
  15 januari 2016 at 22:08 (3 jaar ago)

  Wat leuk dat we mogen spammen!
  Mijn blog gaat over alles wat mij interesseert in het leven ondanks mijn ziekte.

  Simone

  Beantwoorden
 16. Simone
  15 januari 2016 at 22:09 (3 jaar ago)

  Wat leuk dat we mogen spammen!
  Mijn blog (www.simonevzomeren.nl) gaat over alles wat mij interesseert in het leven ondanks mijn ziekte.

  Simone

  Beantwoorden
 17. Karen
  18 januari 2016 at 22:02 (3 jaar ago)

  Leuk! Ik vind het vooral fijn om andere bloggers te leren kennen. Aangezien ik sinds een maandje pas bezig ben, dus ik ken nog niemand uit het bloggerswereldje =(

  – Hoe kunnen we jouw blog/webshop/website bereiken: Mijn blog kan je bereiken via http://anursesdiary.be
  – Geef een korte beschrijving van jouw blog/webshop/website
  Mijn blog is een lifestyleblog met als onderwerpen lifestyle, mijn dagboek en fitness

  Kusjes, Karen
  Karen onlangs geplaatst…Dagboek #3: nieuwe hond, examens & luierenMy Profile

  Beantwoorden
 18. Lies
  21 januari 2016 at 21:37 (3 jaar ago)

  Leuk om zoveel nieuwe blogjes te leren kennen. Kom gerust ook die van mij ontdekken.
  https://www.bloglovin.com/blogs/leve-lieze-13814023
  Ik startte met bloggen toen ik door een moeilijke periode ging en het nodig had om een plaats te hebben om dit allemaal van me af te schrijven, nu gaat het gelukkig beter en schrijf ik over dagdagelijkse en minder dagdagelijkse dingen die me bezig houden.

  Beantwoorden
 19. All About Bertina
  19 februari 2016 at 08:33 (3 jaar ago)

  Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge