Spam je blog, webshop of website

spam je blog

Vandaag mogen jullie je blog, webshop of website weer spammen in de reacties onder dit artikel. Wat maakt jouw blog, webshop of website zo bijzonder? En waarom zouden wij hier eens een kijkje moeten gaan nemen? Ik vind het heel leuk om nieuwe blogs te ontdekken dus laat zeker even en reactie onder dit artikel achter. Wie weet bezoek ik jouw blog, webshop of website binnenkort!

Waarom zou ik jouw blog, webshop of website moeten bezoeken?
Je mag 1 link gebruiken in je reactie. Wanneer je er meer gebruikt valt reactie namelijk automatisch in de categorie ‘officiële spam’ en dat willen we natuurlijk niet!

Klaar? Spammen maar!

Liefs. Annemijn

11 Comments on Spam je blog, webshop of website

 1. Savannah
  19 juli 2016 at 10:33 (2 jaar ago)

  Hey! Leuk om te lezen dat je ook uit Zeeland komt! Ik heb er het grootste deel van m’n leven gewoond, en ben van plan om ooit ook weer eens terug te gaan. Zelf blog ik op Het verlegen leven: http://www.hetverlegenleven.nl , ik publiceer hier gedichten, persoonlijke verhalen en schrijf over de natuur en kunst. Ik ben benieuwd wat je er van vind! Zou leuk zijn als je even een kijkje komt nemen 🙂

  Beantwoorden
 2. Tamara TS
  20 juli 2016 at 01:54 (2 jaar ago)

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads. Ik ben nog niet zo heel lang aan het bloggen, maar heb er wel veel plezier aan. Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog van alles en nog wat te vinden.

  http://marategendraads.wordpress.com
  Tamara TS onlangs geplaatst…Genomineerd voor de Liebster Award!My Profile

  Beantwoorden
 3. Daisy
  26 juli 2016 at 14:47 (2 jaar ago)

  Superleuk dat we ons blog hier mogen promoten! En ik heb inmiddels ook weer een paar nieuwe leuke blogs bij mijn favorieten staan, waarvoor dank ;-). Mijn blog:

  http://www.esthetichealth.nl/beauty-blog

  In dit blog schrijf ik over alles wat met beauty en verzorging te maken heeft. De ene keer gaat het over hologram nagels, dan weer over de voordelen van koffie in huidverzorging. Iedere week upload ik een aantal nieuwe artikelen, dus ik blijf de website regelmatig updaten.

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge