Shop(v)log Den Bosch

Thumbnail vlog
Zoals jullie misschien wel weten ben ik vorige week naar Den Bosch geweest. Hier ben ik samen met mijn vriendin Manon gaan shoppen. Natuurlijk heb ik mijn camera weer meegenomen onderweg!  Helaas zat het weer niet helemaal mee maar ik heb toch nog wat kunnen filmen. Zo heb ik er een korte vlog van gemaakt inclusief een shoplog. Ik laat mijn aankopen dus ook aan jullie zien vandaag. Kijk je mee?

Gaan jullie weleens shoppen in Den Bosch?
En wat vonden jullie van deze shop(v)log?

Liefs, Annemijn
Wil je op de hoogte blijven? Volg Lifebyannemijn.nl dan op Bloglovin’!

4 Comments on Shop(v)log Den Bosch

  • Clara
   2 februari 2017 at 17:59 (2 jaar ago)

   This is a great post and idea. I have thought about this before and I will be honest, I probably would be blogging less and spending more time preparing for what is coming. That is praying more, reading the scriptures more and definitely spending more time with my husband and kids. Hmmm, I really need to work on this and find some sort of balance. This question does help us want to find balance and making it a priority. I will have to put more thought into it and get back with you and maybe parcitipate next week.

   Beantwoorden
 1. Eline
  6 februari 2015 at 09:40 (4 jaar ago)

  Leuke aankoopjes! Die trui is inderdaad leuk met die glitters erop 😀
  P.s echt super gaaf dat je op wintersport gaat, ik ben jaloers haha

  Beantwoorden
 2. Kim | Kimsbloglife
  6 februari 2015 at 09:49 (4 jaar ago)

  Leuke video Annemijn! Zo hebben we toch wat sfeerbeelden van het shoppen, hoeft niet altijd zo veel te zijn! Ik vind je portemonnee echt suuuuuperleuk, die wil ik ook haha! En je trui is ook leuk!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Eens iets anders: een foto op houtMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge