Shoplog Eindhoven oktober 2014

image

Een paar weken geleden heb ik via Girlscene een giftcard van Primark gewonnen ter waarde van €100. Ik was super enthousiast en was in staat om gelijk die middag nog naar Primark te gaan. Maar omdat de dichtstbijzijnde Primark (Rotterdam) 1,5 uur rijden is was dit niet zo’n goed idee. Dus besloot ik met mijn moeder een dagje winkelen te plannen. We besloten naar Eindhoven te gaan omdat we dit allebei een leuke stad vinden en de Primark daar een stuk groter is dan die in Rotterdam. Omdat er in Zeeland voor een deel geen treinen reden en vervolgens tussen Breda en Eindhoven ook niet, deden we er drie uur over om in Eindhoven te komen. Maar dan heb je ook wat hè! Kijk snel verder voor mijn aankopen.

Vorige week had het zuiden van Nederland herfstvakantie. Het was daarom ook erg druk in de stad maar we hadden gelukkig alle tijd.

Primark
Na een klein rondje over de eerste verdieping viel mijn oog op een hele leuke winterjas. Mijn moeder besloot om er gelijk naar toe te lopen terwijl ik nog riep: ‘Ach, die hangt er straks ook nog wel hoor!’. Toch besloot ik mijn moeder te volgen en gelijk op de jas af te gaan. En wat een geluk! Ik pakte de allerlaatste! En die was toevallig ook nog in mijn maat. Dezelfde jassen hingen er nog wel in een andere kleur maar ik ben al maanden op zoek naar een leuke legergroene jas dus dit was mijn kans! Die ging dus gelijk in mijn mandje. Vervolgens hebben nog minstens 5 meiden gevraagd waar ik die jas vandaan had. ‘Sorry, dit was de laatste.’

Yes, eindelijk een ideale jas gevonden!

Yes, eindelijk een ideale jas gevonden!

Deze jas is ideaal voor de winter. Erg warm doordat er aan de binnenkant en in de capuchon een heerlijk ‘teddy-achtig’ stofje zit en daardoor ook erg zacht. Verder heeft de jas leuke leren details en de bontkraag aan de capuchon kan er af!  Deze jas kost €35 euro bij Primark.  Een echte aanrader dus.

Tijdens het mijn rondje door Primark ging er ook al vrij snel een tas in mijn mandje. De tas die ik bij me had was erg aan vervanging  toe en dus kwam dit erg goed uit.

DSC01544

De tas.

Deze tas was in de aanbieding voor €12.

Je begrijpt dus wel dat mijn giftcard nog niet op is. Maar ik vond het ook onzin om iets te kopen wat je niet zo heel leuk vind maar wat je dan maar koopt ‘omdat het gratis is’. Ik kan nu nogmaals gaan shoppen bij Primark!

Na Primark was de rest van de stad aan de beurt.

Mango
We hebben in Zeeland helaas geen Mango. Dit is een reden waarom ik er in een andere stad dan wel altijd naar toe wil.
Ik kocht daar deze trui:

DSC01541

Ciao Bella

Deze trui was €29,99

H&M

Wat heeft Eindhoven een grote H&M! Hier kun je wel een uur rond lopen. En ze hebben een H&M Home afdeling, deze kende ik eigenlijk alleen uit de catalogus. Bij deze H&M kocht ik:

DSC01547

2 maillots voor €2. Meenemen!

Deze broek ging mee naar huis!

Deze broek ging mee naar huis!

Deze broek vond ik bij de Divided collectie. Het is een stretchjeans en deze kost €24,99. Toen ik bij de kassa stond om af te rekenen kwam ik deze maillots tegen. Ze waren afgeprijsd van €14,95 voor € 2. Een echt koopje dus! Dus die heb ik ook meegenomen.

Dit waren mijn aankopen voor deze keer. Eindhoven is echt een hele leuke stad en ik ga er zeker nog eens naar toe.
Zijn jullie weleens in Eindhoven geweest?

6 Comments on Shoplog Eindhoven oktober 2014

 1. curlycreative
  31 oktober 2014 at 08:58 (4 jaar ago)

  Wel eens geweest maar dat is wel lang geleden 😉 wel een leuke stad hoor!

  Beantwoorden
 2. Pauline
  31 oktober 2014 at 11:37 (4 jaar ago)

  Superleuke aankopen! De trui ‘Ciao Bella’ en de tas zijn heel tof!

  Beantwoorden
 3. kimsbloglife
  4 november 2014 at 19:29 (4 jaar ago)

  Leuke aankoopjes! Maar 2 dingen gekocht bij Primark?! Dat zou ik nooit kunnen, haha! Wat fijn dat je een giftcard gewonnen hebt zeg! Daar hoop ik stiekem ook eens op, haha!

  Beantwoorden
  • Annemijn
   4 november 2014 at 22:48 (4 jaar ago)

   Haha, dat heb ik gezien in jouw shoplog ja! Ik kan nooit zo goed slagen bij primark omdat ik nogal kieskeurig ben. Dus met 2 stuks ben ik al heel tevreden!

   Beantwoorden
 4. artisticstateofmind
  6 november 2014 at 23:50 (4 jaar ago)

  Die tas is zooo leuk!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge