Selfiestick van Coolgift.com

foto 2 (7)
Laatst werd ik benaderd door een bedrijf. Dat vind ik altijd leuk! Deze keer ging het om Coolgift.com. Zij vroegen mij of ik een kijkje op de website wou nemen en ik iets zou willen testen. Ik klikte op de link en verbaasde me enorm! Waarom was ik hier nooit eerder geweest? En dat is niet het enige, ik mag jullie ook nog eens blij maken met shoptegoed! Mocht je interesse hebben in het shoptegoed, houd mijn blog dan goed in de gaten.

Coolgift.nl
Wat een geweldige webshop! Mocht je een origineel cadeau zoeken, dan heb je hier echt aan het juiste adres. Ik kreeg er een beetje het gevoel van de Expo bij. Die winkel zat ook jaren bij ons in de stad maar is helaas verdwenen. Maar geen nood! De collectie van leuke en originele cadeautjes is bij Coolgift.com veel groter en de bezorging verloopt razend snel. Wat dacht je van een tent in de vorm van een VW bus? Een borat string? Een pratende flessenopener? Alles kun je hier bestellen en hebt het de volgende dag in huis.

Selfiestick
Ik mocht iets uitzoeken en ging voor een selfiestick. Tijdens de bloggersmeeting met Kim en Pauline zag ik hoe handig het was om een selfiestick te hebben die rechtstreeks in verbinding staat met je smartphone. Dus aangezien me dat nuttig leek heb ik die uitgezocht.

foto 1 (11) foto 3 (11)

Deze selfiestick werkt enorm simpel. Je klikt je telefoon er tussen, verbind het kabeltje met je telefoon en druk op het knopje. En dan heb je zo een foto gemaakt. Wat wil je nog meer. Het frame is verstelbaar dus geschikt voor alle soorten smartphones. Doordat je gewoon een foto kunt maken door de knop in te drukken, is wel erg fijn. Zo heb je geen timer meer nodig. Wat ook erg fijn is, is dat je het frame er af kunt halen en de selfiestick dus enorm makkelik op te bergen is! Zo past hij zelfs in je handdtas.

20151011_141030_resized 20151011_141136_resized20151011_141117_resized

Ik ben er enorm blij mee. Ik denk dat dit als blogger ook echt wel een musthave is. Zo kun je mooie foto’s en video’s maken. Wat ik jammer vind is dat het handvat een beetje los zat waardoor het een beetje kan verschuiven. Maar dat is geen probleem in het gebruik van de selfiestick.

Ik weet waar ik voortaan ga kijken wanneer ik een origineel cadeau voor iemand zoek. Ik ben echt oprecht blij dat ik deze webshop ontdekt heb.

Wat zou jij kopen bij Coolgift.com?

Liefs, Annemijn

 

 

5 Comments on Selfiestick van Coolgift.com

 1. Renske
  12 oktober 2015 at 19:42 (3 jaar ago)

  Ontzettend leuk dat je een cadeautje mocht uitzoeken. Leuke verrassingen zijn dat. 🙂 Ik heb zelf altijd gezegd dat ik nooit een selfiestick zal gebruiken, haha. Maar deze is toch wel erg ideaal zo!
  Renske onlangs geplaatst…De 10 leukste én handigste printablesMy Profile

  Beantwoorden
 2. Vlijtig Liesje
  13 oktober 2015 at 10:16 (3 jaar ago)

  Ik heb de selfiesticks wel bij de Action zien liggen, maar ik merk dat ik een beetje weerstand tegen een selfiestick voel. Ik vind ze eigenlijk een beetje narcistisch.

  Coolgifts vind ik een erg leuke webshop!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Elektriciteit in de herfst en winterMy Profile

  Beantwoorden
 3. Pauline
  18 oktober 2015 at 20:20 (3 jaar ago)

  Toppie dat je er ook eentje hebt hihi 😀 . Op de volgende meeting nemen we hem allemaal mee 😀 .

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge