Review W7 Lightly Toasted Oogschaduwpalette

DSC01643
Annemijn en oogschaduw, dat was tot een paar maanden geleden een combinatie die zelden tot nooit voorkwam. Maar in november kwam daar verandering in. Ik werd namelijk verliefd op dit mooie palette. W7 Lightly Toasted om precies te zijn. Het is een dupe van het Naked 1 palette van Urban Decay. Vandaag deel ik mijn mening en ervaringen. 

Wat hier allemaal aan vooraf ging..
Op 13 november kwam ik dit palette tegen bij de Op=op shop in Terneuzen. Even twijfelde ik of ik dit palette wel moest kopen. Maar toen bedacht ik me dat ik nooit oogschaduw draag en het dus alleen zou kopen omdat het er zo mooi uit zag. En eigenlijk koop ik net iets te vaak producten alleen ‘omdat ze er leuk uit zien’. Ik besloot het dus niet te doen. Nou dat heb ik geweten hoor. Gelijk dezelfde avond had ik al spijt. Maar helaas was ik niet in de gelegenheid om nog naar de Op=op shop te gaan en in de buurt waar ik woon zitten geen Op=op shops. Helaas. Ook speurde ik diverse drogisterijen en het internet af. Maar helaas.. Natuurlijk was het vast wel mogelijk om dit palette op internet te kopen maar ik wilde het in het echt zien en de prijzen waren op bijna alle websites hoger dan de prijs die de Op=op shop vroeg. Bij de Op=op shop was dit palette namelijk maar €7,98.

Tot ik er achter kwam dat er in Vlissingen ook een Op=op shop zit. En laat ik daar nou net op school zitten. Zodra ik de mogelijkheid kreeg ben ik met twee vriendinnen de stad in gecrosst. Als een soort van speurhond zocht ik de winkel af. Maar helaas, ze hadden hier alle W7 oogschaduwpalettes behalve Lightly Toasted. Wat baalden we zeg. Ik vroeg aan de verkoopster of ze dit pallette echt niet hadden. ‘Nee, sorry’ kreeg ik als antwoord. Waarop ik zei: ‘Maar in Terneuzen verkopen ze hem wel.’ En toen ging er een lampje branden bij haar collega. Die vervolgens een doos van onder de toonbank vandaan haalde. En halleluja, daar zaten ze dan in. Ik kon wel dansen door de winkel. Eindelijk had ik het palette kunnen bemachtigen. Annemijn en oogschaduw waren nog steeds geen combinatie maar daar moest nu maar eens verandering in komen.

Wat vind ik van dit palette?
w7
Ik vind dit palette echt heel mooi. Het palette bevat 12 verschillende kleuren. Zowel glimmende als matte kleuren. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en blijven daardoor goed zichtbaar.Het palette zit net als Naked 1 in een blik en er is een kwastje meegeleverd. Het palette bevat zowel lichte en koele als donkere en warme tinten. Dit vind ik heel erg positief. Zo bevat het palette voor ieder wat wils. Ook kun je makkelijk afwisselen doordat er 12 verschillende tinten in zitten.

DSC01636
De eerste zes tinten. Deze gebruik ik tot nu toe het meest.

DSC01642
En de tweede zes.

Natuurlijk heb ik ook wat swatches gemaakt voor jullie.
DSC01621
Zoals je kunt zien zitten er zowel glimmende als matte tinten in. Hierdoor kun je veel variëren. Ook vind ik dit erg handig wanneer ik meerdere tinten wil gebruiken.

foto (5)
Dit is de vierde kleur van links. Deze tint heet ‘happy’ en dat word ik er ook zeker van! Deze kleur heb ik tot nu toe iedere dag nog gedragen. Ik vind hem prachtig doordat hij bij mijn huid past en daarom niet te opzichtig is. Maar doordat dit een glimmende tint is oogt het net een beetje netter dan wanneer dit een matte tint zou zijn. Ik ben er heel erg blij mee.

Conclusie
Een perfecte dupe van het Naked 1 palette. Annemijn en oogschaduw bleken een perfecte combinatie. Ik vind dat het ook gelijk een stuk verzorgder staan. De prijs is erg leuk om dit palette uit te proberen. Ik raad dit palette dus echt aan.

foto 4 (1)
Van één van de vriendinnen die mee ging naar de Op=op shop kreeg ik het W7 In the nude palette voor mijn verjaardag. Heerlijk, nu heb ik dus 24 kleuren van W7 waar ik iedere dag uit kan kiezen.

Hebben jullie dit palette ook? En wat vinden jullie er van?
Ik ben erg benieuwd.

Liefs, Annemijn

 

 

 

6 Comments on Review W7 Lightly Toasted Oogschaduwpalette

  • lifebyannemijn
   4 januari 2015 at 14:53 (4 jaar ago)

   Haha, je krijgt echt geen spijt

   Beantwoorden
 1. Miriam
  4 januari 2015 at 13:55 (4 jaar ago)

  Heb het zoveel zien liggen, maar iedere keer koop ik ‘em toch net niet. Misschien toch eens doen want ziet er mooi uit!
  Miriam onlangs geplaatst…SlumberpartyyyyMy Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   4 januari 2015 at 14:53 (4 jaar ago)

   Heel herkenbaar! Ik had hem ook al vaak op blogs voorbij zien komen. Leuk dat je mijn blog weer hebt gevonden aangezien het webadres nu anders is. Welkom terug!

   Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   4 januari 2015 at 15:49 (4 jaar ago)

   Dat kan kloppen! Nadat ik er om vroeg hebben ze hem in het vak gezet!

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge