Review: Mac Honeylove

IMG_0055honeylove
Vorige week was het eindelijk zo ver! Ik vond dat ik mezelf wel een nieuwe mac lipstick cadeau mocht doen omdat ik nog cadeaubonnen had. Maar welke kies je dan? Ik ging op zoek naar een lipstick die niet te opvallend zou zijn, het liefst nude. Het moest vooral een draagbare kleur zijn die ik niet snel beu zou kunnen raken. Na wat zoeken op internet en pinterest kwam ik uit bij ‘Honeylove’. Vandaag show ik dit nieuwe pareltje aan jullie! Ten eerste had ik echt nog nooit van Honeylove gehoord. Normaal gesproken kijk ik voor swatches eerst bij grotere beautybloggers maar helaas, ik kon weinig reviews vinden. Na een kijkje op Pinterest besloot ik een gokje te wagen en deze lipstick gewoon te bestellen bij Douglas.

Honeylove is een prachtige nude lipstick die erg draagbaar is. Er zit wel wat roze in zodat je niet lijkbleek lijkt en het er ook niet uit ziet alsof je net een week ziek geweest bent. Heel fijn! Het is dus een nude kleur die toch nog wat kleur af geeft.

IMG_0059
Honeylove is een kleur die bij veel verschillende huidskleuren past en daardoor ook extra draagbaar is. Ik denk dat hij past bij veel natuurlijke lipkleuren. Persoonlijk vind ik dat erg fijn omdat het niet direct opvalt wanneer je je lipstick moet bijwerken. Dit valt namelijk niet zo op en maakt de lipstick heel comfortabel zonder na te hoeven denken of hij nog goed zit. Ook levert het geven van een kus nu geen gênante momenten op (ja ik spreek uit ervaring). Dat alleen al vind ik een pluspunt!

 

honeylove

Hier het levende bewijs. Links zonder lipstick en rechts met mac Honeylove. Ik vind deze nude kleur net even wat verzorgder staan zonder dat het me gelijk bleek maakt. Heel draagbaar voor veel gelegenheden én niet opvallend.

Ik raad Honeylove dan ook zeker aan! Het is een fijne en zacht kleur. Een mooie nude lipstick had ik nog niet maar met Honeylove is dat probleem opgelost! Ik ben er heel erg blij mee! Ik heb Honeylove gekocht bij Douglas voor 19,50 euro.

Heb je nog vragen over Honeylove? Stel ze gerust!

Liefs, Annemijn

 

 

3 Comments on Review: Mac Honeylove

 1. Desiree
  16 maart 2016 at 11:34 (3 jaar ago)

  Oeh wat een ontzettend mooi kleurtje zeg! Hij staat je erg goed.
  Desiree onlangs geplaatst…SlaapdagboekMy Profile

  Beantwoorden
 2. Kim
  17 maart 2016 at 17:19 (3 jaar ago)

  Wat een mooie nude kleur! Ik had er ook nog nooit van gehoord.

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge