Review: Kruidvat Elektrische Voetvijl

kruitvat vijl

Voeten, de één heeft er niks mee en de ander voorziet ze iedere week van een pedicurebehandeling. En ik? Ik zit hier tussenin denk ik. In de zomer probeer ik mijn voeten regelmatig te verzorgen en mijn teennagels in vrolijke kleurtjes te lakken. In het najaar en de winter doe ik er eigenlijk maar weinig aan. Tijd om mijn voeten nu dus weer ‘summerproof’ te maken en dat heb ik onder andere gedaan met de Kruidvat Elektrische voetvijl. Benieuwd of dit werkt en je hier zomerse voetjes van krijgt? Ik heb het getest!

De afgelopen weken was het regelmatig heerlijk weer en dan trek ik het liefst slippers of sandalen aan. Het is dan wel extra prettig wanneer je voeten er een beetje verzorgd uit ziet. Een elektrische voetvijl van Scholl leek me dan ook wel echt handig om mijn voeten te verzorgen. Maar ja.. studentenbudget hè! Tot ik mijn Kruidvat een elektrische voetvijl zag staan voor €12,95. Bij de kassa moest ik maar €9,95 afrekenen omdat ‘ie toevallig in de aanbieding was. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

Tijd om deze elektrische voetvijl te gaan testen. In de verpakking zit naast de vijl ook een extra opzetstuk. Dit is een wat fijner opzetstuk dan wat er standaard al op zit. Zo heb je dus een grof en een fijn opzetstuk. Daarnaast zit er ook een borsteltje in om de vijl schoon te maken én batterijen zodat je hem gelijk kunt gebruiken. Handig!

IMG_1613IMG_1618

Op het eerste gezicht ziet hij er prima uit. Heel basic maar dat mag ook voor deze prijs. De opzetstukken zien er goed en stevig uit. Op de bovenkant van de vijl zit een simpele aan/uit knop en aan de achterkant zit een soortgelijke knop waarmee je de opzetstukken los kunt halen.

Ik besluit om allereerste het groene/grove opzetstuk te gebruiken. Aangezien ik mijn voeten nooit vijl leek me dit de beste optie omdat er dus best wat eelt te verwijderen valt. Niet extreem hoor, mijn voeten zijn van zichzelf al vrij zacht maar het kan altijd zachter. Het is handig om voor je begint een handdoek neer te leggen en hier je voeten op te zetten. Er komt namelijk best wat ‘stof’ vrij wanneer je bezig bent.

IMG_1632

Klaar om aan de slag te gaan. Ik ga met de vijl voorzichtig over mijn voeten en rol deze als het ware over de onderkant van mijn voet. Je hoeft totaal geen kracht te zetten, het verwijderen gaat vanzelf. Op mijn hielen en aan de zijkant van mijn grote teen zit wat eelt wat ik graag weg wil hebben. De rest van mijn voeten zijn eigenlijk al heel zacht. Ik heb de vijl dan ook voornamelijk op deze delen gebruikt. Binnen een paar seconden zie je gelijk resultaat! Ik heb de vijl steeds 4-5 seconden op één plaats gehouden en hem dan verplaatst. Binnen een minuut of 8 heb ik allebei mijn voeten helemaal kunnen vijlen.

Wat een resultaat! Mijn voeten voelen een heel stuk zachter en zien er gelijk verzorgder uit. Ik heb dan ook het idee dat dit echt gewerkt heeft. Ik vind de elektrische voetvijl van Kruidvat dan ook zeker een aanrader. De prijs/kwaliteit verhouding is helemaal prima. Goed, verwacht geen wonderen maar je voeten zijn na een behandeling met deze vijl toch een heel stuk zachter. En dat voor minder dan €`10! Ik heb zeker geen spijt van deze aankoop en vind dit het perfecte apparaat om je voeten net wat extra te verzorgen zonder naar een pedicure te gaan. Met deze voetjes durf ik wel te verschijnen tijdens mijn vakantie en feestjes die deze zomer op de planning staan.

Hoe verzorg jij je voeten in de zomer?

Liefs, Annemijn

3 Comments on Review: Kruidvat Elektrische Voetvijl

 1. Sandra
  15 juni 2016 at 11:48 (2 jaar ago)

  Fijne review! Alsof ik hem zelf heb geschreven, hihi. Ik heb hem een paar weken geleden ook gekocht en ben er ook super enthousiast over! Al helemaal voor dat geld. Top ding! 🙂

  Beantwoorden
 2. saskia
  16 juni 2016 at 15:49 (2 jaar ago)

  Ik heb hier ook eens over geschreven en ben eigenlijk net zo enthousiast. Zelf heb ik wel enorm last van eelt en moet ik wel echt regelmatig gebruik maken van de voetenvijl wil het blijvend resultaat hebben, maar het is zeker een fijn ding.
  saskia onlangs geplaatst…4 gróótste ergernissenMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge