Review: Essence nagellak #73 More than a feeling

review essence

Sinds ik iedere werkdag langs Kruidvat rijd, kom ik er toch iets vaker. Zo ook vorige week. Ik besloot na het werk nog even langs te gaan omdat ik het leuk vind om gewoon even te kijken. Bij het Essence schap stond ik alleen even wat langer stil omdat ik wat artikelen uit de nieuwe collectie zag staan. Zo ook dit mooie nagellakje! Die belandde dus zomaar in mijn winkelmandje en vandaag is het tijd voor een review!

Dit bordeauxrode kleurtje ligt sinds kort in de winkels en is eigenlijk al gericht op het najaar. Ik werd gelijk verliefd op deze donkerrode kleur. Net even wat netter dan felrood en helemaal passend bij de herfstkleuren. Qua weer hoeven we deze week nog niet aan de herfst te denken maar ach, je kunt maar vast voorbereid zijn ;). Deze kleur heet dan ook ‘More than a feeling’ en wordt ook wel aangeduid als nummer 73. Voor dit lakje betaalde ik €1,69.

 

essence nagellak 3

Dit kleurtje dekt direct. Je hebt maar één laag nodig om mooi gelakte nagels te creëren. Toch koos ik er voor om voor de zekerheid twee lagen aan te brengen. Helaas moet ik bekennen dat het na één dag allemaal nog perfect zat, maar het de twee dagen niet meer overleefden zonder een chip. Ik moest allebei die dagen werken dus mijn nagels hadden het ook zwaar te voorduren maar toch baal ik er van dat de lak dan alweer afbreekt. Jammer! Mocht je niet zoveel met je handen moeten doen, dan blijft het vast en zeker wel wat langer zitten.

Al met al ben ik wel tevreden. Ik vind de kleur echt heel erg mooi en netjes staan. Daarnaast dekt en droogt de lak goed én valt de prijs ook nog reuze mee! Prijs/kwaliteitverhouding vind ik erg goed.

Ben je ook verliefd geworden op dit lakje? Ren dan snel naar Kruidvat want bij mijn filiaal is het inmiddels uitverkocht.

Wat vind jij van dit kleurtje?

Liefs, Annemijn

1 Comment on Review: Essence nagellak #73 More than a feeling

Leave a Reply

CommentLuv badge