Retroprints met je eigen foto’s in huis

retroprints2

Foto’s daar ben ik echt dol op! Mijn iPhone staat dan ook al vol met 2.390 foto’s. Dat zijn er best wel een hoop! Wat ik tegenwoordig wel jammer vind is dat ik foto’s bijna nooit meer laat afdrukken. Vroeger toen je nog gewoon foto’s maakte met zo’n fancy fototoestel met een rolletje, liet je ze meestal afdrukken. Tegenwoordig doe ik dat amper en dat vind ik persoonlijk erg jammer. Zo gaan er toch best wel vaak foto’s verloren. Laatst heb ik weer eens foto’s af laten drukken en deze keer in een ‘polaroid stijl’. Ik heb ze een mooi plekje in huis gegeven en vertel je er vandaag alles over.

Wist je dat ik stapels met fotolijstjes heb liggen? Maar eigenlijk heb ik weinig afgedrukte foto’s. Toch vind ik het ook weer een beetje saai om zomaar alles in te lijsten. Daarom ben ik voor Retroprints gegaan van Fotofabriek.nl. Deze Retroprints hebben de uitstraling van een Polaroidfoto. Zo heb ik bovenstaande foto’s allemaal met mijn telefoon gemaakt of laten maken en als retroprint laten afdrukken. Handig hé! Zeker voor mensen zoals ik, die zelf geen toestel hebben om Polaroidfoto’s te maken maar ze wel heel leuk vinden.

retroprints-3

Ik heb een aantal foto’s af laten drukken waaraan ik leuke herinneringen heb. Zo heeft deze foto van onze vakantie in Kroatië een leuk plaatsje gekregen. Naast foto’s met mijn vriend heb ik ook nog foto’s met mijn familie, vriendinnen, een paar leuke quotes en foto’s van de carnaval (of voor de mensen uit Bergen op Zoom Vastenavend) laten afdrukken.

retroprints4

Zo kan ik mijn broer, die in Oostenrijk woont, toch iedere dag zien! Deze foto herinnert me zo aan één van onze gezamenlijke hobby’s, skiën!
Ik vind dit zelf echt een hele leuke oplossing om je foto’s af te drukken. Zo zijn het geen standaard foto’s maar kun je toch de foto’s van je telefoon een mooi plekje in huis geven. Fotofabriek.nl kende ik al, ik had hier namelijk al eens eerder gekeken of ik er een verjaardagskalender kon laten afdrukken. Dat kon! Maar ik heb hem maar even tijdelijk op mijn verlanglijstje gezet aangezien mijn verjaardag en de feestdagen er weer aan komen. De service van Fotofabriek.nl is me erg goed Dus mocht je zelf nog een leuk cadeautje zoeken, dan zijn Retroprints misschien ook wel wat voor jou? Je kunt ze al vanaf €4,99 bestellen en dan heb je gelijk 8 stuks! Je hebt ze vaak al de volgende dag in huis, super fijn.

Laat jij weleens foto’s afdrukken?

Liefs, Annemijn 

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking en bevat mijn eigen mening.

1 Comment on Retroprints met je eigen foto’s in huis

Leave a Reply

CommentLuv badge