PLOG: Woensdag 20 april – Een dagje vrij

plog

Gisteren was ik lekker een dagje vrij van school en van stage. Toevallig mijn enige vrije dag deze week dus ik heb extra genoten. Tijd om een dagje te ploggen want dat is al erg lang geleden. Ik heb deze dag een hele hoop foto’s gemaakt zodat jullie een kijkje in mijn dag kunnen nemen. Ik ging onder andere om boodschappen, werkte aan mijn scriptie en maakte risotto. Kijk je mee?

 

IMG_0711
Na een paar dagen vroeg opstaan besloot ik vandaag om om 08.30 op te staan en te gaan genieten van een ontbijtje. Ik kan soms echt uitkijken naar een bakje yoghurt met cruesli als ontbijt. Dat nam ik dan ook lekker vandaag. Ondertussen lees ik wat blogs en bekijk ik social media.

IMG_0713

Een uurtje later spring ik op de fiets omdat ik nog boodschappen moet halen. Het was heerlijk weer dus ik besloot op de fiets naar de supermarkt te gaan. Dit is ongeveer een kwartiertje fietsen dus prima te doen.

IMG_0715

Wat een heerlijk weer! Ik vind het helemaal niet erg om een eindje te fietsen en maak deze mooie foto.

IMG_0716

Ik besluit vanavond risotto te maken en heb daar boodschappen voor gedaan. Hmm, ik heb er nu al zin in.

IMG_0724

Bij thuiskomst hang ik de was buiten en knuffel ik even met de haan.

IMG_0726

Nadat ik de was opgehangen heb besluit ik nog wat moestuintjes van Albert Heijn te verpotten. Ik heb er al een aantal verpot maar vandaag waren ook deze andijvie en basilicum aan de beurt. Ik ben heel benieuwd of het wat gaat worden. Eerst nog maar eens een oplossing zoeken zodat de haan er af kan blijven want op het moment vind hij het nogal interessant er durft hij m’n plantjes op te eten, haha.

IMG_0731

Hoi!

IMG_0735

Sinds kort heb ik deze lekkere groene thee van Albert Heijn ontdekt. Groene thee met honing en citroengras. Ik vind hem echt heel erg lekker en groene thee is ook nog gezonder dan zwarte thee dus een win-win situatie!

IMG_0745

Ik lunchte met banaan-ei poffertjes. Af en toe bak ik hier pannenkoekjes van maar vandaag ging ik voor een variatie. Ze zijn nog redelijk gezond na! Er zit (helaas) wel poedersuiker heen maar dat komt meer omdat ze anders helemaal niet fotogeniek meer waren, haha. Oei..

IMG_0749

’s Middags ga ik nog even aan mijn scriptie verder. Mijn concentratie was even zoek maar ik heb toch nog zo’n twee uurtjes aan mijn scriptie kunnen werken. Ieder uurtje is weer een stapje dichterbij mijn diploma zullen we maar denken. Als ik eenmaal bezig ben vind ik het meestal ook wel heel leuk om te doen.

IMG_0748

Nog even naar buiten om een paar zonnestraaltjes mee te pikken. Cola zero is echt iets wat ik nu regelmatig drink tijdens het werken aan mijn scriptie. Of het echt beter is dan gewone cola weet ik eigenlijk niet maar ik vind het wel iets lekkerder. Natuurlijk kwam de haan weer kijken. Het lijkt nu net of ik een grote dierenvriend ben maar dat valt vies tegen. Dit gezelschap van de haan vind ik wel gezellig hoor!

IMG_0755

Daarna ga ik nog even verder aan mijn scriptie en is het tijd om de was binnen te halen en te strijken. Ik begin bijna een huisvrouw te worden maar op een dag waarop ik vrij ben doe ik nou eenmaal wat meer dan wanneer ik stage moet lopen.

IMG_0758

Tijd voor risotto! Heerlijk met champignons, kip en courgette. Het heeft ontzettend gesmaakt en was voor herhaling vatbaar. Al zeg ik het zelf!

IMG_0761

Na het eten ga ik met mijn moeder nog een rondje wandelen rond het dorp. Bij thuiskomst zit ik aan de 10.000 stappen voor vandaag! Ik vind dat dat altijd voldoening geeft en het was ook nog eens heerlijk in de zon.

Dat was weer een dagje vrij. Toch heb ik nog best wel veel gedaan. Op dit moment is het woensdagavond 21.00 en maak ik dit artikel nog eventjes af. Zo op tijd naar bed en dan morgen weer een dag naar school. Wat doe jij op een vrije dag?

Liefs, Annemijn

 

 

7 Comments on PLOG: Woensdag 20 april – Een dagje vrij

  • lifebyannemijn
   21 april 2016 at 15:03 (2 jaar ago)

   Bedankt voor je reactie. Ik zie het ook… Het gekke is dat ze op mijn laptop wel recht staan. Zo ook toen ik dit artikel schreef. Ik weet daarom niet waar het fout gaat en wat ik er aan kan doen. Weet jij het misschien?

   Beantwoorden
   • Stephanie
    21 april 2016 at 16:23 (2 jaar ago)

    Heb je ze via photoshop rechtgezet of via het windows programma?
    Het kan zijn dat dat het vershil maakt.
    als je geen photoshop hebt kan je ook picmonkey online gebruiken. is gratis en dan worden ze goed opgeslagen.

    Beantwoorden
 1. Nicky
  21 april 2016 at 09:21 (2 jaar ago)

  Leuke foto’s! Of ze nu scheef staan of niet! 🙂 Ik hou er ook van om lekker veel te doen op een vrije dag. Dat geeft zo’n productief gevoel hé. 🙂 Als je dat niet doet, en de vrije dag is voorbij, dan vraag je je echt af wat je gedaan hebt, haha!
  Nicky onlangs geplaatst…Ma vie #1My Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   21 april 2016 at 15:05 (2 jaar ago)

   Bedankt! Ja dat herken ik ook wel. Ik ben niet echt iemand die een hele dag stil kan zitten want dan voel ik me ontzettend nutteloos. Op mijn laptop staan alle foto’s wel recht, echt heel vreemd. Daardoor kan ik het artikel ook niet goed aanpassen omdat ze dus op via mijn laptop wel goed weergegeven worden als ik het open. Heb jij enig idee?

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge