PLOG: Hoogtepuntjes van de week #7 Bijna kerstmis

IMG_4182
Zoals jullie gewend zijn staat er vandaag weer een nieuwe ‘Hoogtepuntjes van week’ voor jullie klaar. Deze week was de laatste week school voordat de kerstvakantie begon. Ik moest gelukkig maar twee dagen naar school dus dat viel mee. En pas op, je kunt dorst krijgen van al deze foto’s. Kijk je mee?

Zondag
Wat ik zondag deed kun je hier uitgebreid lezen.

Maandag
IMG_4180
Vandaag kwam ik terug uit Breda. En op het station dacht ik nog even wat kokoswater mee te pikken. Dat leek me namelijk wel lekker. Bah, wat was dat vies zeg. Ik heb het dan ook niet helemaal op gedronken. Sorry voor de liefhebbers maar ik vind er echt niks aan. Niet echt een hoogtepunt maar wel leuk om wat nieuws te proberen.

IMG_4184
En natuurlijk ook een kerstboom. Op de foto komt hij niet zo mooi uit door de weerspiegeling in het raam. Maar het staat wel heel gezellig.

Dinsdag
IMG_4199
Nog even een avondje sporten voor de kerstdagen. Ik heb vanavond een uur zumba gedaan.

Woensdag
IMG_4200
Ik vind koffie nog steeds niet lekker maar ik probeerde het vandaag maar weer. Wie weet leer ik het dan nog eens drinken. Maar helaas. Zelfs deze luxe cappuccino vond ik niet lekker. Gelukkig smaakte Tony drop-melk wel. Hebben jullie deze ook al gegeten?

foto (3)
Met mijn vriendinnen maakte ik een echte ‘kerstbalselfie’.

Donderdag
Oeps, geen hoogtepuntjes op donderdag.

Vrijdag
IMG_4206
Samen met een vriendin/collega naar de stad geweest nadat ik naar de tandarts geweest was. We dronken deze lekkere smoothies.

Zaterdag
IMG_4213
Zaterdag mocht ik de nieuwe nagellak van mijn schoonmoeder uitproberen. Dit is Miracle gel: Créme de la créme van Sally Hansen. Gelnagellak waar je geen lamp voor nodig hebt. Ik ben benieuwd hoe lang het blijft zitten.

Komende week heb ik vakantie. En natuurlijk ga ik donderdag en vrijdag uitgebreid kerstmis vieren. En jullie? Volgende week wil ik met jullie terugblikken op alle hoogtepuntjes van het afgelopen JAAR!

Liefs, Annemijn

6 Comments on PLOG: Hoogtepuntjes van de week #7 Bijna kerstmis

 1. Nathalie
  22 december 2014 at 09:14 (4 jaar ago)

  Erg leuk al deze hoogte puntjes van je week
  Liefs Nathalie

  Beantwoorden
 2. Pauline
  22 december 2014 at 10:04 (4 jaar ago)

  Hihi, grappig dat je toch nog eens koffie probeerde te drinken ook al lust je t niet. Kokoswater is inderdaad best apart qua smaak… Ik vind het ook niet lekker, maar er bestaat ook een variant met fruit erbij en die vind ik dan wel weer wat beter :p. Leuke kerstballenselfie trouwens!

  Beantwoorden
 3. Charlotte
  22 december 2014 at 16:20 (4 jaar ago)

  leuke foto’s! Die smoothies zien er lekker uit!

  Beantwoorden
 4. Petra
  22 december 2014 at 20:37 (4 jaar ago)

  leuke hoogtepuntjes, de miracle gel van Sally Hansen is echt een toppertje…

  Beantwoorden
 5. Pirre
  27 december 2014 at 11:33 (4 jaar ago)

  Leuk om te zien, die smoothies! jummm

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge