PLOG: Hoogtepuntjes van de week #5

foto 4 (2)

Afgelopen week was ik jarig, kreeg ik een hele hoop cadeaus en ging ik naar Zwolle. Maar naast deze hoogtepuntjes waren er natuurlijk nog veel meer. Kijk je mee naar deze bijzondere week?

Zondag

foto 1

Hmmm, macarons. Zondag hield ik mijn verjaardag. Ik heb er echt van genoten en gesmuld van al het lekkers natuurlijk. Ik heb door alle drukte die dag weinig foto’s gemaakt.

Maandag
foto 2 (1)
Voor mijn verjaardag kreeg ik ‘de Blog Bijbel’. Wat een leuk boek. Ik vond het zo interessant dat ik hem binnen één dag uit heb gelezen.

Dinsdag

foto 3
Hoera! 20 jaar geleden werd ik geboren. Dit plaatje plaatste ik op Instagram. En natuurlijk was het een hele dag feest. Met school hadden we een uitstapje naar het crematorium in Middelburg. En dat op mijn verjaardag… Daardoor kwam de feeststemming wel wat later op gang.

foto 4
En ik kreeg nog wat cadeautjes. Waaronder de gezichtsreinigingsborstel die ik laatst uitgezocht had.

foto 5 (2)
Dit was wel het echte hoogtepunt van de dag. Zoals jullie misschien wel weten woont mijn vriend in Breda. Ik vond het echt heel jammer dat ik hem niet kon zien op mijn verjaardag. ‘Maar het is nou eenmaal niet anders’ dacht ik. Mijn ouders vroegen ’s ochtends of ik mee uit eten wilde met hen die avond. Nou dat leek me wel leuk. Maar ik mocht niet weten waar we heen zouden gaan want dat zou een verrassing zijn. Nou je raadt het vast al, ik vroeg me al af waarom we zo’n eind onderweg waren om alleen maar uit eten te gaan. We gingen dus met Mike uit eten in Breda. Wat een verassing! En wat was dat spannend. Mike zat namelijk in het complot en daardoor wist ik echt van niks. Heel leuk!

Woensdag
foto 2
Woensdag kreeg ik deze leuke reactie van Dagmar Valerie. Heel leuk. Made my day!

foto 1 (1)
En ik snoepte van de overgebleven macarons.

Donderdag
foto 3

Donderdag viel ik sinds jaren weer van mijn fiets. Jammer genoeg was het mijn eigen schuld niet eens. Toen ik thuis kwam werd de beautybox gelukkig snel bezorgd. Dus daar schreef ik gelijk een review over. Die kun je hier vinden.

foto 4 (1)

En ik swatchte W7 In the nude. Dit was ook een verjaardagscadeautje.

Vrijdag

foto 5
Vrijdag kreeg ik mijn nieuwe Zinzi horloge. En daar kreeg ik dit leuke iphone hoesje bij. Thanks!

Zaterdag
Zoals jullie inmiddels weten ging ik naar het i love beauty event in Zwolle.

foto 2 (2)
Het was een super dag met Manon. We hebben veel nieuwe producten kunnen proberen, Cynthia ontmoet en lekker geshopt.

foto 5 (1)
Mijn aankoopjes van de dag. Cynthia heeft mijn boek gesigneerd. En daar ben ik heel blij mee!

 

Volgende week zien jullie het vervolg van dit weekend. Hoe was jullie week?

Liefs, Annemijn

Volg je mij al op bloglovin’?

 

 

 

 

 

 

 

9 Comments on PLOG: Hoogtepuntjes van de week #5

 1. Pauline
  1 december 2014 at 09:19 (4 jaar ago)

  Ooh wat een leuke verrassing dat je toch nog je vriend te zien kreeg! Ziet er een leuke week uit hoor :). Het boek de blogbijbel kende ik niet.

  Beantwoorden
  • Annemijn
   1 december 2014 at 17:05 (4 jaar ago)

   Ja was zeker heel leuk! Hoop dat jij ook een leuke week hebt gehad!

   Beantwoorden
 2. Els
  1 december 2014 at 17:00 (4 jaar ago)

  Die blogbijbel lijkt me echt leuk! Die zet ik op mijn verlanglijstje. Verder leuke foto’s!

  Beantwoorden
  • Annemijn
   1 december 2014 at 17:06 (4 jaar ago)

   Ja echt een leuk boek. En niet duur 😉

   Beantwoorden
   • Els
    6 december 2014 at 18:27 (4 jaar ago)

    Hahah, ik dacht al deze blog komt me toch bekend voor :-)!

    Beantwoorden
 3. Pirre
  1 december 2014 at 17:10 (4 jaar ago)

  Mijn week was ook leuk! Ik was de 23e jarig, maar afgelopen week nog uiteten geweest. heerlijk 😀
  Nog gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 4. dramaqueen9222
  1 december 2014 at 22:24 (4 jaar ago)

  Oeh lekker, macaroons! X

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge