PLOG: Hoogtepuntjes van de week #4 Bijna jarig…

foto 4

Afgelopen week was weer een hele leuke week. Zoals iedere week waren er in deze week ook weer wat hoogtepuntjes te vinden. En als je goed je best doet kun je iedere dag wel hoogtepuntjes vinden. En natuurlijk wil ik ook deze week mijn hoogtepuntjes weer met jullie delen. Wil jij weten wat ik gedaan heb afgelopen week? En van wie ik die prachtige bloemen kreeg? Daarnaast was ik ook nog eens bijna jarig en daar had ik heel veel zin. Kijk je mee?

Vanwege mijn 20e verjaardag vandaag (een heel groot hoogtepunt), is deze plog vandaag online gekomen in plaats van gisteren. Maar dat maakt hem zeker niet minder leuk!

Zondag

foto

 

Ik ging met mijn moeder naar Hulst om wat inspiratie op te doen voor ons huis. En om lekker te shoppen. Deze leuke dino trof ik daar ook aan.

pyjama

In Hulst kocht ik deze leuk pyjama met sterretjes.  Ik slaap het liefst helemaal ingepakt in een warme pyjama en daarom vond ik het een goed idee om een nieuwe pyjama te kopen voor de winter. Laat de kou maar komen! Ik vind hem heel leuk en hij slaapt heerlijk.

Maandag

openhaard

Maandag kregen we een openhaard. Nu mag ik eindelijk mijn schoen zetten!

Dinsdag

hardlopen

Dinsdag ging ik weer lekker hardlopen na een lange tijd rust.

Woensdag

w7

Vorige week had ik spijt dat ik deze prachtige oogschaduw van W7 niet gekocht had. Dus ging ik er vandaag met twee vriendinnen om. En wat was ik blij! Hier verschijnt binnenkort een review van!

milkshake

Shit, de trein terug reed niet. Jammer want nu moest ik ruim een half uur wachten. Ik heb het maar comfortabel gemaakt door een milkshake te halen.

kerstkaarten

En ik kocht ’s avonds deze leuke kerstkaarten!

Donderdag

pompoensoep

 

Ik probeerde een heerlijk recept voor pompoensoep uit. Dat kun je hier lezen.

Vrijdag

Vrijdag ging ik naar school tot 14.30 en daarna deed ik boodschappen voor mijn verjaardag en maakte ik thuis al een deel in orde. Zaterdag stond mijn feestje op de planning dus dat was niet geheel onbelangrijk. Helaas missen de foto’s. Shit happens.

Zaterdag

Zaterdag moest ik werken tot 13.00, kwam sinterklaas aan en zou ik mijn feestje vieren! Druk druk druk.

hanger

Ik had al een kettinkje maar ik vond de hanger wat minder leuk worden. Van mijn ouders kreeg ik deze prachtige hanger van Zinzi alvast voor mijn verjaardag. Zo kan ik mijn kettinkje toch nog dragen. Ik  ben er ontzettend blij mee. Vinden jullie het ook mooi?

foto 4

Deze mooie bloemen kreeg ik zaterdag van mijn vriend. Hij kan op mijn verjaardag helaas niet komen maar wou me wel graag verrassen met een mooie bos bloemen. Nou dat is gelukt hoor!

Volgende week zien jullie hoe mijn verjaardag was en deel ik weer nieuwe hoogtepuntjes met jullie. Ik ben erg benieuwd naar jullie hoogtepuntjes. Hoe was jouw week?

Liefs, Annemijn

 

 

7 Comments on PLOG: Hoogtepuntjes van de week #4 Bijna jarig…

 1. Pauline
  25 november 2014 at 07:41 (4 jaar ago)

  Leuke plog hoor, ik kom nu en dan ook in Hulst. Leuke stad! Fijne pyjama heb je gekocht!

  Liefs,
  Pauline

  Beantwoorden
  • Annemijn
   25 november 2014 at 15:14 (4 jaar ago)

   Ja inderdaad wel een leuke stad. Ik kom er bijna nooit omdat ik aan de andere kant van de westerschelde woon. Maar nu ik er ben geweest vond ik het erg leuk!

   Beantwoorden
 2. Nathalie
  25 november 2014 at 10:04 (4 jaar ago)

  Ziet eruit als een leuke week… Ik vind w7 palette echt fijn:)

  Beantwoorden
  • Annemijn
   25 november 2014 at 15:14 (4 jaar ago)

   Ja fijn he! Ik ben ook echt fan geworden.

   Beantwoorden
 3. Nathalie Eline
  25 november 2014 at 16:51 (4 jaar ago)

  Leuke foto’s! Ik ben erg benieuwd naar de review van het W7 palette! 🙂

  Beantwoorden
 4. Petra
  25 november 2014 at 19:44 (4 jaar ago)

  de hanger van Zinzi, is vast onwijs mooi….Lucky girl, hij valt erg mooi…

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge