PLOG: Hoogtepuntjes van de week #3 Vrij van school en genieten

DSC01583

Afgelopen week moest ik een hele week niet naar school. Hoe lekker is dat! Ik had dus ineens tijd voor van alles en nog wat! Ben je benieuwd wat ik gedaan heb? Deze week bestond helaas niet alleen uit hoogtepuntjes maar de hoogtepuntjes die er wel waren wil ik graag met jullie delen. Kijk je mee?

Zondag

foto 1 (3)

Eigenlijk uit verveling warme chocolademelk gemaakt. Ik schoot wel een beetje uit met het cacaopoeder, oeps! Maar het was echt heerlijk.

foto 2 (2)

Deze leuke kaarsen kregen we van mijn tante als bedankje. Ze ruiken echt lekker en gaan heel lang mee. Echt fijn zo in de herfst.

Maandag
Yes, ik kon mijn winterjas sinds dit weekend weer lekker aan. Dus het was vandaag tijd om naar buiten te gaan. Daar kwam ik aan het einde van de middag deze mooie lucht tegen. Zo fijn om te kunnen genieten van kleine dingen.

foto 4 (8)

 

Vandaag ging ik ook naar een begrafenis. Absoluut geen leuk hoogtepuntje dus. Maar helaas gebeuren er ook minder leuke dingen in het leven. Toen ik thuis kwam ben ik lekker in bad gegaan om een beetje bij te komen van de dag.

foto 5 (2)

 

Dinsdag

foto 1 (4)

Op de fiets naar de stad om samen met een vriendin wat te winkelen en bij te kletsen. Ik had haar al maanden niet gezien dus dat was echt gezellig! Gelukkig  was het heerlijk weer om te fietsen.

foto 2 (3)

Oeps… Maar het was wel heel gezellig! En had ik weer gelijk een reden om een rondje extra te fietsen.

Woensdag

Woensdag was BLOG-dag. Ik zette een winactie in elkaar zoals je kunt zien op de foto. Verder schreef ik nog wat artikelen en deed ik wat inspiratie op. Leuk om zo een hele middag aan je blog te werken. Het is inspanning maar het voelt als ontspanning.

foto 3 (3)

 

Zoals jullie in de vorige plog al konden zien, was ik op zoek naar een leuk bont giletje (uiteraard nep bont)
En vandaag kwam ik er per toeval één tegen! Hoe leuk is dat. Natuurlijk nam ik hem mee naar huis.

foto 4 (9)

Ik ben er echt heel blij mee!

Donderdag

Donderdag en vrijdag moest ik voor school naar Terneuzen om een sTimul-sessie mee te maken. Hierdoor kon ik niet zoveel foto’s maken. Maar er is er wel één waar ik nog steeds om moet lachen.

foto 5 (3)

Een echte actie voor vrouwen maar op deze manier konden we wel fatsoenlijk film/tv kijken.

Vrijdag

Vandaag was ik nog tot 16.00 in Terneuzen. Toen ik thuis kwam werd ik verrast door deze leuke statistieken. Ik weet dat het niet om statistieken gaat en al helemaal niet om het aantal bezoekers van een blog. Maar ik vond het toch erg leuk om te zien dat mijn blog vandaag bezoekers uit verschillende landen had.

foto 2

Leuk he?

Zaterdag
Ik wil graag een gezichtsreinigingsborstel voor mijn verjaardag en daarom was het vandaag hoog tijd om te kijken welke ik nou wil.

foto 4 (10)

Welke het nou uiteindelijk geworden is lezen jullie binnenkort op mijn blog!

foto 3 (6)

Ook droeg ik vandaag mijn bont gilet. Hmm zo lekker warm. Ik voel me wel af en toe een schaapje, haha. Ik ben van plan hem aan te trekken op mijn verjaardag.

 

Hoe was jullie week?

Liefs, Annemijn

5 Comments on PLOG: Hoogtepuntjes van de week #3 Vrij van school en genieten

 1. Pauline De Meyer
  18 november 2014 at 09:46 (4 jaar ago)

  Klinkt als een leuke week hoor. 🙂 Hihi, ik ga soms winkelen in Terneuzen.

  Liefs,
  Pauline

  Beantwoorden
 2. zomersproetje
  18 november 2014 at 09:47 (4 jaar ago)

  Hoi Annemijn!
  Lekker zo’n weekje vrij!
  Gek he dat er ook verschillende bezoekjes komen uit andere landen ;-), ik vraag me dan af kunnen ze het lezen of komen ze voor de foto’s :-P.
  Zo’n bontgiletje is super leuk. Mijn dochter heeft er twee, ik wil ook maar nog geen voor mezelf gevonden.
  Mijn week begon op zondag met een optreden, verder moest ik een aantal keer naar de fietsenmaker helaas, aten we lekkere pizza’s en ik sloot de week af met een verjaardag.
  Fijne dag!x

  Beantwoorden
  • Annemijn
   18 november 2014 at 09:51 (4 jaar ago)

   Dat klinkt ook als een leuke week! Op de fietsenmaker na dan. Ik vraag me inderdaad ook af hoe die mensen op mijn blog terecht gekomen zijn. Vorige week had ik twee bezoekers uit Kaapverdië. Nou eerst maar eens opgezocht waar dat precies ligt, haha! Bedankt voor je reactie. Dat vind ik heel leuk. Ik wens jou een hele fijne week!

   Beantwoorden
 3. Guusje
  20 november 2014 at 10:40 (4 jaar ago)

  Wat een leuke rubriek!! Ik ben heel benieuwd naar de gezichtsreinigingsborstel! Mijn week was lekker rustig, vooral veel kruidnootjes gegeten voor de tv haha, oeps..

  Beantwoorden
  • Annemijn
   20 november 2014 at 16:03 (4 jaar ago)

   Bedankt Guusje. Ik laat jullie volgende week zien welke ik uitgezocht heb. Die kruidnootjes en de tv klinken erg herkenbaar, haha! Ach de Sint is weer in het land. Dat is een goede smoes!

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge