PLOG: Hoogtepuntjes van de week #28 weer aan het werk

Pictures
Na twee weken vakantie was het afgelopen week weer tijd om aan het werk te gaan. Lekker om weer wat ritme te hebben en iets nuttigs te doen. Dat mis ik soms een beetje in de vakantie. Je kunt gewoon hele dagen lekker je gang gaan maar als ik gewoon moet werken heb ik toch het idee dat ik mijn tijd wat nuttiger besteed heb. Kijk je mee naar deze week? Naast werken deed ik namelijk ook nog een hoop leuke dingen!

foto 1
Maandag zou ik met Manon naar het Veerse meer gaan. We zouden een middagje gaan waterfietsen en lekker van het zonnetje genieten. Helaas was het zonnetje niet echt te bekennen. Dus hebben we de plannen maar omgegooid en zijn we naar Ikea in Breda gereden. Die spontane dingen zijn toch altijd het leukst en ik heb er dan ook erg van genoten. Bedankt Manon!

foto 2

Ook kreeg ik nogal wat ‘spam’ mailtjes met nieuwe wordpress gebruikers. Hebben andere bloggers hier ook wel eens last van? Zo ja, wat doen jullie hier aan?

foto 4

Ook zocht ik wat MAC lipsticks op die ik erg mooi vind. ‘Please me’ is al een heel eind op dus het wordt tijd voor een nieuwe!

foto 5
Dinsdag mocht ik weer werken. Ik heb een tijd terug ontslag genomen en ben nu aan mijn laatste weekjes bezig. Toch wel jammer dat ik steeds dichter bij mijn laatste werkdag kom maar na 5 jaar is het ook wel lang genoeg geweest.

foto 1 (2)
Woensdag mocht ik weer werken en besloot ik er met een collega een feestje van te maken. We haalden poffertjes in onze pauze en deelden die samen. Heerlijk!

foto 2 (1)
Donderdag moest ik ook werken. Gelukkig was ik om 18.00 klaar want voor ’s avonds werd er slecht weer afgegeven. Toen ik thuis kwam deelde ik nog een halve appel met onze haan. Zodra je buiten komt loopt hij op je af en eigenlijk vind ik dat best gezellig en lief. Is weer eens wat anders dan een kat of een hond.

foto 3
Het slechte weer kwam er inderdaad aan. Even later was het #herfstinzeeland in plaats van zomer.

foto 4 (1)
Vrijdag ging ik naar een vriendin in Goes en gingen we samen naar de kermis. Altijd leuk om even te kijken. Dit was de outfit.

foto 5 (1)
We haalden een twizzl. Wat was dat lang geleden zeg! Stiekem noem ik ze trouwens nog steeds Swirl.

foto 1 (1)
’s avonds was er een baanwedstrijd bij de atletiek. Onder andere mijn broer had deze wedstrijd georganiseerd. Hij werd die avond ook nog geïnterviewd voor omroep Zeeland. Heel leuk en stiekem ben ik best wel trots!

foto 2
Zaterdag moest ik alweer vroeg uit de veren want een vriendin van me liet een tattoo zetten. Spannend! Ik moest eigenlijk werken maar gelukkig kon ik met een collega ruilen. Ik vond het leuk om mee te gaan.

foto 4
Zaterdagavond had ik niks te doen en besloot ik wat blogs te lezen en wat filmpjes te kijken. Soms kan ik daar zo van genieten. Lekker kijken wat andere bloggers interessant vinden of een kijkje in hun leven nemen.

Zondag heb ik ook vrij weinig gedaan. Ik maakte nog wat in orde voor school en heb mijn hoelahoep weer eens uit de kast gehaald.

Komende twee weken mag ik nog werken en daarna begint school weer (hallo afstuderen).
Nog eventjes genieten dus.

Hoe was jullie week?

Liefs, Annemijn

 

1 Comment on PLOG: Hoogtepuntjes van de week #28 weer aan het werk

  1. Siem
    20 augustus 2015 at 06:57 (3 jaar ago)

    Dan moeten we maar eens gaan kijken voor een nieuw Mac lipstick ?

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge