PLOG: Hoogtepuntjes van de week #27 Dagjes weg & strand

foto 1 (1)
Afgelopen week was ik vrij van mijn werk en daarom heb ik lekker genoten. Een dagje Efteling, Apenheul en een paar dagen strand stonden op het programma. Daarnaast heb ik nog veel met vrienden gedaan. Echt een hele leuke week waar ik graag met jullie op terug kijk. Kijk jij mee?

foto 1 (1)
Maandag stond een dagje Efteling op het programma. Samen met mijn tante, neefje en nichtje heb ik een hele leuke dag gehad. Het was wel wat warm maar dat mocht de pret niet drukken!Ā  Ik logeerde ook nog bij hen dus dat was erg gezellig.

Dinsdag was ik weer gewoon thuis en ging ik even de stad in. Ten opzichte van de andere dagen was deze maar saai.

foto 2 (1)
Woensdag ging ik met twee vrienden een dagje naar de Apenheul bij Apeldoorn. Voor ons was dat een rit van 2 uur maar eigenlijk vloog het zo om. Ik vond het echt onwijs leuk en we hadden weer erg lekker weer. Ik was een aantal jaren geleden al eens in de Apenheul geweest maar toch leek het of alles weer nieuw was. Tja er is daar ook genoeg te zien.

foto 3 (1)
En nu begrijp ik ook gelijk waar het ‘@ apenstaartje’ vandaan komt.

foto 4
Donderdag besloot ik naar het strand te gaan. Hier in de buurt is een klein strandje waar je je prima kunt vermaken en ik ben er ook nog eens binnen vijf minuten. Ideaal om dus even een paar uurtjes weg te gaan.

foto 5

En het weer kon ook nog eens niet beter!

foto 1 (2)

Wat wel beter kon was deze plek op mijn been. Woensdagavond was ik gestoken door een steekvlieg. Wat een jeuk heb ik gehad zeg. Overigens zit deze plek er nog steeds en zal het ook nog wel even duren voordat hij weer weg is. Ik kan leukere souvenirs bedenken uit Apenheul…

foto 2 (2)
Vrijdag had ik weer geen plannen en besloot ik weer naar het strand te gaan. ’s Avonds nog even met vrienden naar de nachtmarkt op de boulevard in Vlissingen geweest. Leuk maar erg druk!

foto 3 (2)
Jullie hebben misschien wel gelezen dat ik niet mee naar Rome geweest ben met Manon. Omdat ik me hier een beetje rot over voelde besloot ik Manon en haar moeder mee te nemen voor een high tea bij Honeypie. Mijn moeder ging ook mee en het was onwijs gezellig. We hebben meer dan drie uur zitten eten en kletsen. Het was weer heerlijk!

foto 5 (1)
’s Avonds nog de stad in met vrienden. Ik besloot een cocktail te drinken aangezien dat nog op mijn zomerbucketlist stond. Het was gezellig en om vier uur ben ik lekker mijn bed in gedoken.

Zondag werd een beetje eentonig want we zijn weer naar het strand geweest. Dit keer met mijn ouders. Daarna hebben we heerlijk gegeten op een terras in Zoutelande.

Deze week was echt heerlijk en ik heb echt een lekker vakantiegevoel gehad. Komende week moet ik weer aan het werk maar daar heb ik ook wel weer zin in. Gelukkig nog genoeg dagen vrij om lekker te genieten. Hoe was jullie week? Ook lekker vakantie?

Liefs, Annemijn

 

 

 

 

1 Comment on PLOG: Hoogtepuntjes van de week #27 Dagjes weg & strand

Leave a Reply

CommentLuv badge