PLOG: Hoogtepuntjes van de week #25 Vakantie

foto 5 (39)
Er is weer een week voorbij en ik heb weer genoten. Daarnaast was het ook best een drukke week. Colorrun, een paar dagen Maastricht, een bruiloft en ook nog werken.  Vandaag neem ik jullie mee in deze plog! 

foto 1 (50)
Vorig weekend liep ik met een vriendin de Colorrun in Tholen. Het was echt heel erg leuk en natuurlijk kleurrijk. En daarna nog een leuke afterparty. Maar werkelijk ALLES zit onder het gekleurde poeder. Wel een leuke ervaring!

foto 2 (56)
Met vaderdag zijn we heerlijk uiteten geweest bij d’Anvers in Goes. Natuurlijk als verassing voor mijn vader!

foto 3 (50)
Natuurlijk mocht een lekker toetje niet ontbreken <3

foto 4 (41)
Dit is weer zo’n plog die je niet moet lezen wanneer je honger of dorst hebt. Afgelopen maandag ging ik met een vriendin naar een andere vriendin in Cadzand. Zij was daar op vakantie en wij zijn er een dag naartoe geweest. Het regende helaas wel dus bestelden we een warme chocolademelk (en dat in juni).

foto 5 (38)
Dinsdag moest ik al vroeg werken (7.00) gelukkig was ik al om 10.00 klaar. Tijd om nog even de stad in te lopen. Ik vind dit altijd een erg mooi plaatje in Goes. Lekker langs de haven de stad in wandelen. Even genieten van de rust!

foto 1 (52)
Woensdag en donderdag ging ik twee dagen naar Maastricht met Manon. Wat hebben we genoten! In de Bijenkorf vond ik dit leuke shirt van Superdry. Ik vond het echt heel erg leuk maar het was eigenlijk en maat te klein dus ik heb het maar terug gehangen. Maar ik ga het denk ik wel online bestellen! Nog tips voor het bestellen van Superdry?

foto 2 (58)
Na het eten van dit toetje was dat shirtje sowieso te klein geweest, haha. Samen met Manon at ik ’s avonds lekker op het vrijthof. Als toetje dit heerlijke trio van chocolademousse.

foto 3 (51)
Daarna hebben we heerlijk geslapen in het Golden Tulip Applepark hotel in Maastricht. Wat hebben we heerlijk geslapen en de bedden waren zalig. Natuurlijk moest ik even een duik nemen in het bed #jumpingonthebed het filmpje hier van kun je vinden op mijn instagram @lifebyannemijn.

foto 4 (42)
Ik zocht naar zomerse schoenen die niet plat waren maar ook geen torenhoge hakken. Deze sandaaltjes waren precies wat ik zocht en ik was er dan ook erg blij mee toen ik ze in Maastricht zag staan. Het bandje aan mijn enkel zakt soms wel wat af maar goed ik heb ze toch gekocht en ben er heel erg blij mee.

foto 5 (39)
Gisteren ging ik voor het eerst naar een swan market op de grote markt in Antwerpen. En dat was echt voor herhaling vatbaar! Ik kreeg daar van mijn moeder dit leuke bord omdat ik met haar naar Antwerpen gereden was. Verder kocht ik nog een letterbanner en hebben we gezellig op het terras gezeten.

Ik heb het deze weken best druk. Dat is vast ook te merken op de blog maar ik doe mijn best om te bloggen!

Hoe was jullie week?

Liefs, Annemijn
Volg je Life by Annemijn al op Bloglovin’?

 

 

1 Comment on PLOG: Hoogtepuntjes van de week #25 Vakantie

  1. Kim
    29 juni 2015 at 09:38 (3 jaar ago)

    Leuk dat je naar de Swan Market bent geweest! Ik ga over een paar weekjes in Den Haag. 🙂
    Kim onlangs geplaatst…NagellakMy Profile

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge