PLOG: Hoogtepuntjes van de week #24 Zon(nesteek)

foto 1 (47)
Vandaag weer een nieuw overzicht vol foto’s van vorige week. Terwijl de laatste cijfers deze week binnen druppelen, vier ik alvast wat vakantie. Helaas viel er niet zo extreem veel te vieren omdat ik ziek was. Gelukkig was er ook nog genoeg tijd voor leuke dingen zoals een weekendje Hulst, eten bij de Japanner en tijd voor vriendinnen. Kijk je mee?

De bovenste foto maakte ik op Vestrock samen met mijn lieve vriendin Simone. Ik mocht een weekendje bij haar logeren en samen genieten van het festival!

foto 2 (53)foto 3 (47)
Vestrock was overigens heel erg leuk! Ik heb genoten van artiesten zoals Dotan en Anouk! Het was erg gezellig. Zondag ging ik weer naar huis. Op naar de overkant van de Westerschelde!

foto 4 (39)
Die dag waren mijn ouders 30 jaar getrouwd. Natuurlijk moesten we daar wat op drinken.

foto 5 (36)

Aan al het leuks komt een einde.. Helaas. Maandag voelde ik me niet lekker en ben ik op bed gaan liggen. Ik had last van een zonnesteek. Helaas was dinsdag niet veel beter en ook woensdagochtend was ik nog niet helemaal fit. Gelukkig ging het woensdag al wel iets beter. En dat moest ook wel want ik had een leuke verassing op de planning.

foto 2 (54)
Ik had namelijk al een hele tijd met een vriendin afgesproken om bij Sumo in Breda te gaan eten. Ze was bijna jarig en ik besloot haar als verassing mee te nemen. Dit had ik al een paar dagen gereserveerd dus daarom wou ik het graag door laten gaan. Al lijk ik wel een spookje op deze foto.

foto 1 (48)
Op de terugweg naar de auto nog tijd voor een ijsje! Dat heeft me goed gedaan. 

foto 3 (48)foto 5 (37)
Donderdag kwam vriendin Manon langs. Ik besloot ons even te verwennen met wafels met aardbeien en slagroom. We hebben heerlijk buiten in de schaduw gezeten. Onze haan hield ons gezelschap!

foto 2 (55)
Vrijdag ging ik met een andere vriendin naar het strand in Vlissingen. Ik wou graag voorkomen dat ik weer te weinig zou drinken. Ik heb die dag bijna 2 liter flessen water gedronken dus dat zat wel goed!

foto 3 (49)
Toen ik laatst met Manon naar de film ‘Zeeuws meisje’ ging, zagen we een trailer van Rendez-Vous. Dit leek ons allebei een erg leuke film waar wel wel nieuwsgierig naar geworden waren. Afgelopen vrijdag besloten we naar de film te gaan. Rendez-Vous is een Nederlandse film maar ik vond hem erg goed!

Hebben jullie ook een leuke week gehad? 

Liefs, Annemijn

2 Comments on PLOG: Hoogtepuntjes van de week #24 Zon(nesteek)

  1. Miriam
    21 juni 2015 at 10:37 (3 jaar ago)

    Wat gezellig allemaal zeg! En idd, water drinken is dan zo belangrijk!

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge