PLOG: Hoogtepuntjes van de week #23

foto 1 (42)
Weer een week met een extra lang weekend! Lekker hoor. Mijn dagen waren gevuld met leuke uitstapjes en een beetje relaxen. En weet je wat fijn is? Volgende weekend hebben we weer een lang weekend! Helaas moet ik de komende weken weer wel wat harder werken voor school maar het einde is in zicht. Kijk je mee naar de afgelopen week? Minder foto’s van eten dan vorige week! 
Zondag

foto 1 (40)
Zondag was het Moederdag! Ik verwende mijn moeder met wat cadeautjes, we aten taart en zijn ’s avonds lekker uit eten geweest!

foto 2 (45)
Gelukkig was het heerlijk weer om buiten te kunnen zitten. Deze week heb ik wat meer selfies gemaakt dan vorige week hoor!

foto 3 (40)
Deze crème brûlée was echt heerlijk!

foto 4 (33)
En we kregen ook nog eens prachtige bloemen in het restaurant ’s avonds.

Maandag/Dinsdag

foto 5 (3)
Maandag moest ik een dagje (3 kwartier) naar school. Dinsdag stond er een excursie naar Amsterdam op het programma. Dit was best een lange reis maar het was erg leuk en leerzaam. Oh en let even op de tijd van mijn telefoon, daar word je al moe van als je er nog maar naar kijkt…

foto 1 (41)
Een snelle foto in Amsterdam. We kregen een lezing over zedendelicten en zedendelinquenten. Daarna zijn we naar de wallen geweest waar we een rondleiding kregen. Erg bijzonder om te zien en de verhalen te horen. Niet iets waar je snel naar toe zou gaan maar het was echt super interessant!

foto 2 (46)
Het was even haasten maar om 19.15 was ik weer thuis. Om 19.30 stond er echter weer wel een vergadering op de planning. Rennen en vliegen maar ik heb het gehaald!

foto 3 (41)
Maar hier kreeg ik wel kaartjes voor een festival op Hemelvaartsdag!

foto 4 (34)
En van vergaderen word ik best wel lui…

Woensdag

foto 5 (33)
Woensdag was het lekker weer en besloot ik boeken te lezen voor school. Geen straf zo in de zon 😉

foto 1 (42)
Deze foto zegt genoeg denk ik.

foto 2 (47)
Ik besloot aan het einde van de middag nog even een rondje hard te lopen.

foto 3 (42)
En ik testte de zelf-bruiner uit de Beautybox.  Misschien toch wel handig om je handen daarna te wassen…

Donderdag

foto 4 (35)foto 5 (34)
Donderdag ging ik naar Klomppop in Ovezande. Helaas was het niet zulk goed weer.

Vrijdag

foto 2 (48)
Vrijdag heb ik mijn kamer en kledingkast helemaal uitgezocht. Tussen mijn kleding voor de zomer kwam ik dit shirt tegen. Dit shirt heb ik gekregen tijdens mijn vakantie in Blanes in 2013. Maar ik denk niet dat ik het ooit nog zal dragen.

foto 3 (43)
Tadaaaaaa! Dit was het resultaat.

Zaterdag

foto 4 (36)
Zaterdag heb gewerkt en daarna heerlijk gegeten bij een vriendin!

Ik heb weer wat meer verschillende foto’s gemaakt en verwerkt in de plog. Ik begin de smaak weer te pakken te krijgen! Hoe was jullie week?

Liefs, Annemijn

 

3 Comments on PLOG: Hoogtepuntjes van de week #23

 1. Kim
  19 mei 2015 at 13:25 (3 jaar ago)

  Haha je handen na een zelfbruiner! Dat heb ik ook een keer gehad. Ziet eruit als een leuke week 🙂
  Kim onlangs geplaatst…MAC Vegas Volt lipstickMy Profile

  Beantwoorden
 2. Kim
  21 mei 2015 at 12:56 (3 jaar ago)

  Heel leuk overzicht! 🙂 Het ziet eruit als een hele fijne week.
  Liefs
  Kim onlangs geplaatst…Kleine gelukjes #4My Profile

  Beantwoorden
 3. Miriam
  21 mei 2015 at 20:08 (3 jaar ago)

  Leuk overzicht met vrolijke foto’s. Wat een beetje zon al niet kan doen met je he, heerlijk! Geniet van je lange weekend, ik kijk er ook écht naar uit =D

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge