PLOG: Hoogtepuntjes van de week #2 Breda, tentamenweek & weekend

ecards
Afgelopen week heb ik weer van alles meegemaakt en gedaan.Vandaag wil ik mijn hoogtepuntjes van de afgelopen week weer met jullie delen in de vorm van foto’s. Ik had deze week tentamenweek waarin ik wel één tentamen had. Dus daarnaast had ik tijd zat om andere dingen te doen. Kijk je mee?

Zondag

Ik was nog een dagje bij mijn vriend. ’s Middags vierden mijn neefje en nichtje hun verjaardag. Dat was het eerste feestje van de week. Toen we wilden vertrekken bleek er een enorme kras om Mike zijn auto te zitten. Iemand vond het blijkbaar nodig om met zijn of haar sleutel een dikke lange streep in de lak te krassen. Jammer…

bos

Onderweg werden we weer wat opgevrolijkt door deze weg met alle bomen in herfstkleuren. Prachtig! Sorry voor de kwaliteit. Rond een uur of zeven waren we weer thuis en genoten we na het eten van dit lekkere bananenijs en witte wijn.

ijs

Maandag

Vandaag moest ik weer naar huis. Om 09.27 nam ik de trein richting Zeeland. Bij thuiskomst kon ik gelijk weer met m’n neus in de boeken. Tot een uur of vier. Toen moest ik weer een avondje schappen vullen op mijn werk.

regen
Deze zielige selfie stuurde ik  naar mijn vriend toen ik in de regen op de bus stond te wachten. Helaas is er geen bushokje bij de bushalte dus schuilen zat er niet in. Achteraf kon ik er wel om lachen!

Dinsdag

Deze hele dag was saai maar nuttig. Hij stond namelijk in het teken van leren, leren en nog eens leren.  Maar met een hoop kopjes thee komt het heus wel goed.

leren

Dit was mijn uitzicht voor vrijwel de hele dag.

Woensdag

Woensdag was DE dag. Het enige tentamen van de week stond vandaag op de planning. Het ging gelukkig goed. Ik kon met een vriendin mee naar school rijden. Onderweg naar haar kwam ik deze vrolijke koeien tegen.
koeien

’s Avonds kwam ik dit leuke kastje tegen bij de bouwmarkt. Ik vond het wel heel leuk maar ik kon me inhouden.

plog 2 1

Dinsdag en woensdag had ik voor het eerst bezoekers op mijn blog uit drie verschillende landen. Namelijk Nederland, België en Duitsland. Heel leuk! Bedankt allemaal!

Donderdag 

Vandaag was ik een hele dag vrij en moest ik helemaal niks. Hoe heerlijk is dat af en toe!
foto 4 (7)

Ik heb alvast wat cadeautjes ingepakt. Daardoor krijg je echt al zin in 5 december! Verder heb ik die dag vrij boeiends weinig gedaan.

Vrijdag

sportschool

Vrijdag was ik ook vrij. Om 9.00 stond ik al in de sportschool om even te sporten. En het was nog heerlijk rustig zoals je ziet.

bloemen

Daarna ging ik met mijn moeder naar de bloemenveiling omdat ze een opdracht voor een bloemstuk gekregen had. Daar kochten wij deze prachtige bloemen.  ’s Middags ging ik helpen tijdens het kinderfeestje van mijn nichtje.

Zaterdag

bontje
Dit bontje zag ik vorige week in Breda bij Getdrezzed hangen.  Met dank aan de winkel bracht Mike het voor me mee uit Breda omdat ik het toch wel leuk vond maar nog niet gepast had. Vandaag kon ik het dus passen. Helaas stond het niet zo leuk als gedacht en breng ik het dus weer terug. Jammer!  ’s Avonds zijn we naar vrienden geweest in Vlissingen. Was erg gezellig.

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan?
Volg je me al op Bloglovin’?

8 Comments on PLOG: Hoogtepuntjes van de week #2 Breda, tentamenweek & weekend

 1. Mirne
  10 november 2014 at 10:28 (4 jaar ago)

  Blij dat je tentamen goed ging! En niets zo fijn als een rustige sportschool, ik probeer dat soort tijden altijd op te zoeken.

  Beantwoorden
  • Annemijn
   10 november 2014 at 20:46 (4 jaar ago)

   Ja heerlijk om rustig te kunnen sporten he! Ik vind het altijd wel demotiverend om voor apparaten te moeten wachten.

   Beantwoorden
 2. dramaqueen9222
  10 november 2014 at 17:21 (4 jaar ago)

  Zonde dat het bontje niet zo stond, inderdaad wel heel tof! X

  Beantwoorden
  • Annemijn
   10 november 2014 at 20:47 (4 jaar ago)

   Ja vond ik ook heel jammer. Het zag er zo leuk uit.

   Beantwoorden
 3. desireewanders
  10 november 2014 at 20:22 (4 jaar ago)

  Wat een leuke foto’s!! Tof om te zien.

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge