PLOG: Hoogtepuntjes van de week #1

foto 3 (5)

Een nieuwe rubriek! Vandaag deel ik mijn hoogtepuntjes van de afgelopen week met jullie door middel van foto’s. Kijk je mee?

Zondag

foto 5 (1)

Zondag schreef ik voor jullie een artikel over de beautybox van oktober. Daarna keek ik, net als veel anderen, de finale van Heel Holland Bakt. Pfoe, wat waren dat mooie taarten zeg! Een boek van dit programma staat op mijn verlanglijstje.

Maandag

school

Maandag moest ik naar school. Dit schrift vrolijkte me op tijdens een wat saaie les. Vandaag kwam het artikel over de beautybox online. Nou dat heb ik gemerkt. Voor het eerst 100 bezichtigingen op mijn blog! Voor mij was dit echt een hoogtepunt na één week bloggen.

’s Avonds fotografeerde ik deze leuke letters. Ik heb ze bij Xenos gekocht. Het zijn de voorletters van mijn vriend en mij.  Leuk voor een DIY of gewoon ter decoratie. Ik ben eigenlijk nog op zoek naar een ‘&’ teken.

Dinsdag
fietsen

Op de fiets naar het station. Het was wat fris maar verder prima weer om te fietsen. Ook dinsdag ben ik naar school geweest. ’s Avonds ging ik naar Zumba.

Woensdag
DSC01570

Woensdag knutselde ik Pompoms en schreef hier een artikel over.  Daarnaast schreef ik die middag nog twee artikelen. Om 18.00 moest ik een avondje werken. Al met al een productieve dag.

Donderdag

soep

Donderdag maakte ik courgette-rucola soep. Hmm! Het was erg lekker en gezond! Mochten jullie het recept willen, laat het dan weten in de reacties.

tony

Nou dat gezonde was ook weer  snel over. ’s Avonds ging ik om boodschappen. Hè wat jammer nou, mijn lieveling chocolade was in de aanbieding.  En kocht ik voor het eerst dit jaar weer pepernoten. Gelukkig was de rest van de week vrij gezond hoor ;).

Vrijdag

Vrijdag ging ik weer naar school. Er stond voor vandaag een workshop mindfulness op het programma. Ik vond het erg bijzonder om hier meer over te leren en wat oefeningen te doen.

foto 4 (3)

’s Avonds moest ik weer werken en onderweg naar mijn werk genoot ik nog even van de herfst.

Zaterdag

Naar deze dag keek ik al de hele week uit. Ik ging namelijk een weekendje naar Breda omdat mijn vriend daar woont.

foto 3 (4)

Het was heerlijk weer en daarom ook erg druk in de stad. We kochten wat spulletjes voor in huis en bezochten wat leuke winkeltjes zoals Flying Tiger!

orange

Rond een uur of drie besloten we weer naar huis te gaan en hebben we nog een aflevering van ‘Orange is the new black’ gekeken.
We wilden die avond graag bij ‘Sumo’ in Breda eten. Sumo is een Japans restaurant waar je heerlijk sushi en gerechten van de grill kunt eten.
Helaas hadden we niet gereserveerd en zat Sumo helemaal vol. Jammer. Gelukkig konden we om 20.45 nog een tafeltje krijgen en daar hebben we dus ook op gewacht.

sumo

Het was heerlijk. En wat is dat een prachtig restaurant zeg! Ik keek mijn ogen uit. Hier gaan wij zeker nog eens terug naar toe.

Dit waren mijn hoogtepuntjes van deze week. Momenten waar ik van genoten heb of die gewoon veel indruk op me gemaakt hebben. Hoe was jullie week?

3 Comments on PLOG: Hoogtepuntjes van de week #1

 1. Jana
  4 november 2014 at 15:51 (4 jaar ago)

  Leuk hoor!
  En leuke shirt heeft je Mike aan 😉

  Beantwoorden
 2. kimsbloglife
  4 november 2014 at 19:24 (4 jaar ago)

  Leuk om te zien! Zo’n mindfulness workshop lijkt me ook heel interessant! En wat gaaf dat je al 100 bezichtingen had na 1 week bloggen! 🙂

  Beantwoorden
 3. Northflix
  5 november 2014 at 17:17 (4 jaar ago)

  Leuk overzicht! Ik heb nu ineens zin in sushi 😉

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge